Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2021

    bellissima!!!!! il problema è che lo stesso giorno in cui è arrivata ( un po' ammaccata però vabhe) ho fatto circa 10 km e di colpo ha iniziato a spegnersi durante la guida fino ad arrivare che il motore non si azione più. batteria al 75 % adesso aspetto l'assistenza e vediamo per ora posso dare 2 stelle solo per questo difetto pooi di vedrà. ps.arrivata in 4 giorni e questo é fantastico!!!

    Hozzászólások (15)
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    bonjour j'ai bien reçu le vélo laotie mais j'ai constaté que l'écran d'affichage était casse merci une réponse et le carton avec 2 coups cordialement

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Articolo arrivato con cartone danneggiato/bucato, mancano bulloni per fissaggio ruota anteriore e la parte della strumentazione manubrio é tutta graffiata, chiedo rimborso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    fantasztikus kerékpár egy abszurd pár és autonómia, mint azt állította

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Néhány nap múlva érkezett, minden tökéletes, kényelmes, szép és gyors, fatbike erősen ajánlott.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2021

    i just buy this bike last week i try it and i found that the high speed limit it's just 30km/h and the battery is going down fast i can say that the only mistake on this bike it's the battery ( the photo is after 4 day of charge )

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    néhány km használat után a kijelzőn megjelent E10 és a kerékpár már nem működik, már nem jelzi a km és 10 perc után megy

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2021

    Ich bin bis jetzt total begeistert. Habe es seit 6 Wochen, 200 km gefahren, macht richtig Spaß.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Leider ist Scheinwerfer kaputt. Leuchtet nur die Hälfte und das Licht wackelt. Kundenservice hat bis jetzt nicht reagiert.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Fantasztikus motor, szenzációs. A legjobb a minőség / ár arány. Superiroe-nak. Megdöbbentő kényelem. Könnyebb és erősebb és gyorsabb, mint a Fiido M1 250W. Az állítható magasságú kormány úgy tűnik, hogy egy Harley Davidson. Teljesen szerelmes! Nagy köszönet a srácoknak a Banjó 🙏

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 305
    • Ft241 030
    • Ft238 017
    • Ft331 417
    • Ft9 397
    • Ft138 591
    • Ft177 759
    • Ft349 495
    • Ft9 940
    • Ft421 804