Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/04/2021

    Arrived quickly from EU. The packaging could be improved. The accessories and charger was lose in the box and going all over the place. luckily the scooter survived. It's a great value scooter if you are willing to do some adjustments and tweaks yourself. the app functionality is great and offers the possibility do firmware updates. When doing the firmware updates be extremly careful as if anything goes wrong you may destroy your scooter. The app crashed during the update and made the scooter inoperable. Fortunately I was abel to do the update again after many tries. Have not driven it for long but it has good amount of power. There is some wiggel in the steering rod but not to bad. Great scooter for the money lets hope it can last a few years. The charger is extremly light and I wounder how long it will last.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    якість покраски не сильно якісна.свілтодіодна лента відвалювалась по середині треба проклеїти.дисплей приїхав ,що скло було відійшло від корпуса руля треба також герметиком промазати.кришка деки пластикова як видно на фото вона має тріщину її напевно підклеїли.одним словом скутер треба доробляти.про якийсь клас захисту від води тут навіть не йде мова коли кришка дисплей приїхала відвалена і там ніякої прокладки чи герметика немає.так що вам вирішувати!доповню відгук коли відкручу пластикову кришку деки!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    Az ár ez a robogó csodálatos. A robogó sérülés nélkül érkezett, de a csomagolóanyagok egy kicsit gyengék. A töltő és a szerelőanyag laza volt a robogó dobozában. amikor csináltam egy szoftverfrissítés az alkalmazás somting rosszul ment, és a robogó leállt. miután keményen visszaállította az alkalmazást, és újra megpróbáltam csinálni a frissítést, és most sikerült, és a robogó most normálisan működik. A szoftver frissítése után az alkalmazás jobban kommunikál a robogóval. Ha szüksége van egy robogó, hogy egy kis szórakozás egy ajánlhatja ezt. A gumimarkolatot jobb minőségű markolatra cseréltem. Az összecsukható mechanizmus működik rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Tovar dosiel neposkodeny, Prislo to za 3 dni z Ciech. Nenasiel som ziadne poskodenie, ani skrabnutie. Vsetko funguje, aj displej, aj motor, vsetky nastavenia funguju ako maju. Dokonca ja cez aplikaciu to ide. Budem ju skusat vonku a uvidime ako to pojde. Zatial je to OK.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    Scooter looks really cool. The wheels and the engine are really solid. The engine power is sufficient to drive up a small hill. The light of the lamp is strong . I think a few things could be improved. Overall the scooter is good for the price. Good for a weekend ride. I recommend ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    Excellent, elle est grande en vrai Snapchat: « wiass »

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    Nem kaptam meg az egyik kormánycsavart, a rossz csomagolás találta el. Nem érkezett meg a megadott időben. A DHL Németországban kellett igényelnem, ők feldolgozták, és három nap után otthon voltam. A hátsó párnázás gyenge 90 kilóval teljes mértékben csökken. Rossz az első lámpa. A fékek nem hidraulikusak, rosszul fékeznek, hidraulikára kell cserélnem őket. A kürt nevet, nagyon gyengének hangzik. Sebesség 40 km. Autonómia ellenőrizendő. Gond nélkül frissítettem a szoftvert.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    Super trottinette, très bon produit, vitesse de circulation jusqu'à 40 km , agréable dans la conduite, bonne adhérence sur la route. Mais il faut beaucoup de patience pour la livraison pour Paris en France, j'ai attendu presque 70 jours . Seul bémol, le chargeur d'alimentation de cette trottinette fait des grands bruits vraiment insupportables pendant le recharge de la trottinette. Je recommande cette trottinette à tous.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    It has arrived finally after 8 working days. Not so fast, but not tragical. The real tyre is impossible to get pumped with a conventional bicycle hand pump. The valve is too short, and the seller did not provide an accessory extension pipe, which other sellers generally do. The real spring is weak. It is fully depressed when I stand on the scooter with my 100 kg. I have tried to adjust it to no avail so far. A second, stronger spring in the box would have been nice to have, but it is not provided. A grips are simple rubber. Everyone should change those after a while. The display cover is like, sensitive I would say. Yes, it is heavy compared to slover and little smaller scooters, but that is the price for 2 disc brakes and more fun on the way. By the way, it looks nice. The black and red version was my choice. The Aerlang Application works with this scooter. The side Led lights goes red when breaking. I have not ridden it so far, so feedback will be edited....

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2021

    Ez az e robogó szép, a legtöbb azt teszi, amit mond, hogy fog csinálni, és jön, ahogy kell. Adnék neki 8,5-öt a 10-ből. A negatív részek szerzés ez a tétel a mellékelt eszközök nem voltak kompatibilisek meghúzására a csavarokat a kormány. Valójában fel kellett vennem valakit, aki egy fúrógéppel csinálja. Szuper kényelmetlen, de függetlenül attól, én megtartja ezt a tételt. A LED-es csík betegesen van rajta!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$49.99
    • US$14.99
    • US$35.99
    • US$1,369.99
    • US$22.99
    • US$129.99
    • US$35.09
    • US$839.99