Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/03/2021

    Ez a második RC, amit most birtokolok a WLTys 144001 után, és azt mondanám, hogy ez sokkal jobb, mint a 144001. A vezetési tapasztalat ezzel a teherautó csodálatos ki a dobozból az új tétel ez rc most jön a dékán csatlakozó és egy 1800mah lipo, de nem töltő. A kezelés kiváló, fékerő, ütések jól csillapított. Az egyetlen gondom az első futásommal, hogy eltörtem az orsótartót, de azt hiszem, ez az én hibám, hogy a járdaszegélynek 2 fokos hőmérséklettel ütköztem. De ez egy könnyű javítás, jó dolog, hogy vannak fém alkatrészek a 144001-emhez, ami jól illeszkedik. Most úgy megy, mint újkorában. Nagyon elégedett a kamionommal, 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    beh…ovviamente é una lc racing emb-t quindi..super! imballo perfetto, consegnata in 2giorni lavorativi. batteria lipo 1800 mAh

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    Kiváló termék érkezett 1 nappal azelőtt, hogy a doboz sérült, de nem kár, kivéve a papírt, és a képeket, hogy optimalizálja az RC fiam túl szeretett, így rendelni fogok egyet nekem is

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Looking good. Great build quality. Comes with 2s 1800mah lipo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Az autó a megadott időn belül megérkezett. Minden benne volt a csomagban. A külső doboz egy kicsit megsérült, de a tartalma kiváló állapotban volt, így ott sem volt probléma. Az autó több mint gyors, még a szabványos akkumulátor, de én alig várom, hogy futtassa egy lipo akkumulátor.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    LC Racing EMB-T is 10x better than my WLToys 144001. First things to notice: Much lighter weight chassis, better quality finish on metals and plastics used, tolerances are much tighter so no wobbly wheels out of the box, differentials are smooth and shocks are plush without the need to rebuild. I believe I received a newer update and it now comes with an 1800mAh 2S Lipo and Deans T connectors. If you're going to buy a WLToys just to convert it to brushless, I'd suggest skipping the trouble/cost and buying this right off the bat. The difference is night and day.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Nagy kis Truggy!! Az LC verseny minősége sokkal jobb, mint a wwtoys 144001. De persze magasabb áron... Az akkumulátor és a csatlakozók ócskavasak. így kap 2S lipos és XT60 csatlakozók forrasztott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Kiváló kis teherautó! meghaladja a várakozásaimat:) jött egy lipo is! bónusz :) Ez a kis izé szétszakad! jól sikerült lC versenyzés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Nice buggy! Is it too fast? I intend to try a slower motor to see, it's a real handful on the provided 1800mah 2s lipo! Even on grass (in winter) the motor does not get hot, so they're a good match. No charger supplied and that's fine. I think the Flysky radio is new as well, with a tidy little receiver. I had time to peruse the aftermarket parts available as I awaited restocking, and that was good because I broke the front hub and castor block in the first 5 minutes! Granted I stuffed the front end after jumping 8 feet and it was cool out (5C). I'm now on my 3rd servo as well, of course I cranked the servo saver out of the box because I'm hardcore, but it really isn't necessary because the buggy is so light. With it backed off I still stripped the 3rd servo, so no more plastic gears. I wish Banggood stocked the supplied battery separate because it works fine and is smaller than all the others I have. I'd definitely get the model with more than one battery if I could do over. Since r/c is about drive, break, fix, repeat I don't fault this fast buggy for breaking. If you're looking for tires try to keep them light, I think I'll try some 2.2 4wd front Goosebumps next since this thing does backflips and really rotates aggressively if you're on the throttle or brake in the air.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Mine came with a 2S 1800mAh 20C lipo T-Deans connector without a charger, which is perfect. The materials quality of this rc car is very high, the craftmanship is correct. It is very responsive out of the box, the ESC configuration from the manufacturer feels spot on for bashing but you will need to reprogram the punch and brake if you want to race with it. For racing you must also get the anti-roll bar kit L6134 which is not included by default. Overall is an excellent purchase 9/10.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$108.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$18.99
    • US$11.99
    • US$67.47
    • US$55.99
    • US$197.79