Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(67)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/07/2021

    jó anyagminőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    A tárgy még azelőtt érkezett, hogy vártam volna. A csomag tökéletes volt, egy karcolás sem volt rajta. Elvesztettem egy kis időt, hogy megértsem, hogyan kell párosítani a masszírozó keresztül a M otthoni alkalmazás. A Qkód olvasás nem működött, akkor is, ha megpróbáltam és próbáltam, és megpróbálta.... egyébként, hogy az alkalmazás felismeri a terméket, meg kell állítania a Mi otthoni alkalmazást a kínai régióban, és akkor folytathatja szkennelés segítségével Bluetoth keresés. Ez az! A készülék alacsony áramot használ a munkához, ezért azt tanácsolom, hogy indítsa el az első élményét, tesztelje a különböző masszázsokat nagyon alacsony intenzitással, akkor növelheti a választást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2019

    Türkçe : Mihome uygulamasını Türkiye seçerek kayıt olunuz. Daha sonra ayarlardan ülkeyi china yapın. Giriş yapın, bluetooth açın, magic touch M tuşuna basın mavi ışık yanıp sönmeye başlayacaktır. Cihaz ile uygulama eşleşince mavi ışık devamlı yanıyor. Uygulamadan öncelikle düşük ayarlarda çalıştırıp vücudu alıştırmak iyidir. İstediğiniz ayarda kullanın. Güzel cihaz, sıra gelen tens cihazlarının cep telefonu uygulaması ile kontrolünü yapmışlar. English : Register by deciding not to apply Mihome your country. Then set the country China in the settings. Log in, turn on bluetooth, press the magic touch M button, the blue light will start flashing. When the device and the application are paired, the blue light is on. It is good to operate the body at low settings before application. Use in the desired setting. In addition to the beautiful devices, dozens of devices made the control of the mobile phone application. I would recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2019

    Gut und hochwertig verpackt. Die Qualität der Verarbeitung ist hervorragend. Leider nur ein Pad dabei. Bin gespannt wie oft ich eines benutzen kann. Die passenden Pads gibt es bei AliExpress zu bestellen. Die Einrichtung im MiHome App ist problemlos gelaufen, da das Handbuch ausschließlich in Chinesisch beiliegt konnte ich im App die Funktionen schnell herausfinden. Die Intensität musste ich auf ca. 7 stellen bevor ich etwas spüren konnte. Es sind mehrere Einstellungen möglich, je nach dem auf welchem Körperteil es angebracht ist. Die Wärmefunktion wollte bei mir nicht funktionieren, vielleicht lag es daran, dass der Akku nur zu 25% geladen war, aber das App hat mir den Hinweis gegeben, dass ich es an die Stromquelle anschließen soll um die gewünschte Funktion zu haben. Also wer auf EMS steht kann ich das Gerät empfehlen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2019

    48 дней до МСК с момента оплаты... очень долго отправляли, уже не надеялся, что отправят, но, девайс получен. Можно брать даже на подарок, оригинальная упаковка выдержит перегрузки российской почты!) сам массажёр-стимулятор с функцией подогрева, а его «лепестки» с бОльшим охватом по площади, нежели его Младший «брат». Без проблем подключается по боютузу к МиХоум, управление происходит по понятным символам... Стимулятор и обогрев включаются в не зависимости друг от друга, но обогрев только с подключённым кабелем питания. Интенсивности стимулятора хватает с запасом, я смог осилить комфортный 12 уровень из 20ти... советую брать сразу пару таких. хотя такого и одного хватит, а мелких можно взять парочку. «Грелка» реально помогла жене, когда у неё начались эти дни: приклеила на живот, включила ее и через 15 мин стало легче. я эту грелку клеил на поясницу и шею, получается, как лайтовая версия горчичников(кто помнит)!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2019

    Excelente aparelho de massagem minha esposa está amando já que outro chegou perfeito ele é muito resistente a tudo produtos da xiaomi são excelentes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2018

    Really satisfied. Easy to operate. English instruction in the iOS app (printed manual came with package is in Chinese). Can do a lot of massage patterns in the app. App's menu is easy to use. Manual operation has less function but enough to operate. After first tested I can feel pain relief.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2019

    Заказал 30.06, курьер доставил до квартиры в Казани 21.07. Всё супер, всё работает 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2019

    nice light with Bluetooth heater for heater you need to power to power bank, the only con it hasn't a good pad to put it on its not solid but soft

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2018

    I bought this massager with few expectations but it is surprisingly effective in providing relief to local aches and pains.... worth the money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$10.99
    • US$7.99
    • US$82.99
    • US$24.09
    • US$14.88
    • US$23.09
    • US$14.99
    • US$39.99
    • US$6.99
    • US$31.99
    • US$38.99
    • US$49.44
    • US$35.99
    • US$28.86
    • US$79.68
    • US$89.99
    • US$32.54