Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (65)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(65)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    Nice and quick delivery. i look forward to using it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2020

    I did not receive the product in the pictures. The product I recieved does not have the wifi and bluetooth stickers as the one in the pictures. The materials feel like the cheapest possible plastic and soldering for the battery is "sloppy". It also does not work as expected, when I uploaded the device info example sketch from the arduino ide, I get an error stating "Guru Meditation Error: Core 1 panic'ed (LoadProhibited). Exception was unhandled. Overall, I am not happy with this purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    Трекинг отслеживается только через Китайский сайт, ссылку получил, запросив через приложение Banggood. Внутри Москвы доставка через CDEK до ближайшего отделения самовывозом. Качество сборки нормальное. Проверять буду позже.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2019

    I have to rework 2 cold solder joints to make the GPS going After that it works Have another one there was not that issue

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Nagyon hasznos, mint az EGN nyomkövető. Észreveheti a többi repülőgépet, ahonnan jön, és láthatja, hogy hol van, növelve a biztonságát. Nagyon egyszerű konfiguráció és telepítés. Ez eléri a 30km.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    Minden rendben Úgy működik, ahogy vártuk. Nekem 0.7 verzióm van. Hosszú szállítási idő (3 hét)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    A++ termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Jó eladó, tétel leírt, jó kommunikáció. Nagyszerű, köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • amghawn
    FR
    25/01/2021

    livraison rapide et conforme

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • WPMVIP4
    DE
    01/01/2020

    Szép, ahogy vártuk. Az első teszt, alkalmazza az akkumulátort, nyomja meg a PwR gombot hosszabb ideig, és tegye félre a készüléket, amíg a piros GPS / PPS LED villogni kezd (akkor kapott egy műholdas javítás). Az egységem nem töltött be semmilyen vázlatot, mint egy másik verzió, így további lépéseket kell tennie, hogy működőképes legyen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 842
    • Ft3 995
    • Ft24 092
    • Ft14 764
    • Ft11 720
    • Ft8 215
    • Ft4 106
    • Ft11 060
    • Ft4 106
    • Ft1 577
    • Ft2 684
    • Ft1 261
    • Ft2 525
    • Ft1 261
    • Ft2 842
    • Ft1 261
    • Ft3 158
    • Ft3 474