Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (116)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(116)
    • 5 Csillag(111)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/08/2021

    A berendezés minősége meglehetősen sikeres. A méretei nagyon kényesek. Kivéve, hogy sok karcolás van a képernyőn. Kettőt rendeltem ugyanazon a napon. A másik termék nem sokkal 9 nap után érkezett Kínába a nyaralás hazámban. Ezt a szállítmányt a holland raktárból küldték. Holland raktár működik nagyon lassan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Jó minőségű termék. Helyesen méri. Nagyon gyors szállítás. A bensőséges gyors és könnyen vásárolható. Szeretek vásárolni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Costruzione molto solida, devo ancora testarne la precisione ma, ad un primo sguardo, direi che rientri tranquillamente nello standard degli utensili simili, molto comodo ed efficace il laser.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Jó minőségű termék. Helyesen méri.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    Ottimo prodotto preciso e di facile utilizzo, lo consiglio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2021

    A lézermutató nagyon homályos...🤔 A kijelző törlése 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    Még nem végeztem el a terepvizsgálatot, de felhívtam, és úgy tűnik, jobb, mint az, ami árul, plusz pont az USB-feltöltés, C típusú, 15 munkanapba telt a szállítás, nagyon gyors, jó világítás, lézerolvasó, Teszteljük le.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    A saját dobozában érkezett, becsomagolva, egy zsákba. Bekapcsoltam és működött. Az egyetlen hátránya, hogy a használati utasítás nem angolul van, meg kell próbálnunk találni egyet. Mindent egybevetve, minden jó.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Hello, I was very happy when I received the product. Very good packaging. I turned on the device and it worked well. I turned it off. After 2-3 hours I turned it on again and it didn't work anymore - it just flashes and can't be turned off. What can I do? I need it. After 12 o'clock. the battery is exhausted. I plugged it USB into the PC after 10m. it worked normally.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    A készülék kicsi, kompakt, csak 60 x 60 mm. Megvilágított kijelző, könnyen olvasható információ. Nagyon érzékeny egy háztartáshoz képest. A polcra akasztás, egy asztal felállítása és még sok más segít ebben az eszközben. Ne foglalkozzon a pontos épületszinttel. Minden szükséges beállítás benne van. Beépített energia, mágneses fixáció, leolvasás. Rossz, hogy nincs orosz utasítás, meg kell tölteni több időt összegyűjtése információt. Az ár meredek, de ha jól működik, akkor nem beszélsz róla.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 335
    • Ft13 172
    • Ft4 622
    • Ft13 471
    • Ft20 038
    • Ft20 655
    • Ft19 422
    • Ft19 582
    • Ft4 005
    • Ft25 992
    • Ft28 363
    • Ft21 688
    • Ft33 472
    • Ft17 880
    • Ft19 422
    • Ft18 497
    • Ft20 889
    • Ft8 898