Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2020

    Akkor kaptam meg a terméket, amikor ő nem számított rá. Ezt szeretem a Bengudban, a termék ára az, amit nem szerettem a minőségben, de ez nem ugyanaz. Azt vártam, hogy ez egy luxus termék, de kaptam, hogy eredményeként a nagy megőrzés, amit a nagy konzerválás, amit a Baudi tett, de ez nem volt más, mint egy kereskedelmi trükk, ami miatt elveszítem a bizalmat, a termék könnyű szeretünk, a termék 20 napig tartott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    Love these shoes. Nice height and well made. Super cute and comfy. Compliments every time they are worn

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    Great pair of sandals. Footbed soft & very comfortable. They look great too! They go with jeans, shorts, and look nice with dresses.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2019

    fast delivery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Gyönyörű cipő, puha, könnyű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    jó minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2019

    They are super cute and I honestly think they are the most comfortable shoes I've ever owned. I will be buying them in other colors. They seem very well made, but really only time will tell on that as I plan to wear them a lot. As a first time customer with Banggood, I am very happy with this purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2019

    Ottimo prodotto. Pianta larga e comoda, solo un po' corte. Di solito calzo un 40/41, ho ordinato un 42 e ci sto appena appena. Tenetelo presente quando ordinate! Per il resto al piede fanno un bell'effetto e, anche se sono aperte dietro e di larghezza comoda, restano ben aderenti al piede. Molto soddisfatta. Una sola richiesta: offrite una misura in più!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2019

    They are extremely comfortable, durable and look so nice. They have great support for my feet. They are like wearing clouds. I wore them all day the first day.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2019

    A minha esposa adorou. Na realidade são muito bonitas e de muito boa qualidade. Encomendei no dia 1 de Junho e foi-me entregue hoje dia 17 de Junho. O tamanho é que não é o dela, são algo pequenos para ela, mas aí o erro foi meu que me enganei no número. Como ela gostou tanto, vou encomendar agora uns de tamanho maior para lhe servirem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft12,529
    • Ft13,424
    • Ft11,933
    • Ft14,320
    • Ft11,336
    • Ft7,755
    • Ft19,392
    • Ft10,142
    • Ft12,231
    • Ft14,618
    • Ft7,158
    • Ft13,126
    • Ft14,021
    • Ft11,037
    • Ft20,287
    • Ft8,053
    • Ft17,569
    • Ft13,126