Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1761)
  • Kép (145)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1761)
    • 5 Csillag(1683)
    • 4 Csillag(50)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(10)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/03/2022

    jó minőségű termék gyors klipek. Egy hónap múlva szállítják.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    Jó, de majd a beépítésnél derül ki. Köszi!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2018

    Заказал 21.03.18 пришло 25.04.18. Упаковано хорошо если даже машиной переехать то будет все целое)) Заказывал разъём папа и мама на вид все хорошо соединять их между собой не много тяжеловато но думаю разработаются!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2017

    Заказал сразу два вида. В доме очень нужная вещь. Бывает родной разъем от блока питания ломается и нужна замена. Коннекторы очень качественные с зажимами вместо болтов - это удобно. Очень экономит время. Пригодится при установке видеокамер и светодиодной подсветки. Рекомендую к покупке.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2015

    J'avais déjà acheté des connecteurs similaires à vis et je n'en étais pas super satisfait car il fallait un tournevis et du jeu existait entre la broche mâle/femelle. Ici, les connecteurs s'emboitent bien et je vais pouvoir brancher et débrancher une alimentation facilement. Attention, il n'est pas proposé le couple connecteurs mâle/femelle il faut acheter l'un puis l'autre. I had already purchased similar connectors with screw and I was not super happy because we had a screwdriver and play existed between the male/female pin. Here, the connectors fit together well and I can plug and unplug a power supply easily. Attention, it is not offered the couple male/female connectors have to buy one then the other.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2018

    Connettore jack maschi + femmina con morsettiera (si puo collegare senza cacciavite grazie alla morsettiera con attachi rapidi), per attachi rapidi ma al tempo stesso di durata, ottima qualità e naturalmente ottimo il prezzo. grazie BG +++++++++++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2016

    with regards to the product. I bought i would like to mention tha i was completely satisfied with it.ASLO, THANK YOU FOR THE VERY QUICK DELIVERY OF THE PRODUCT.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2019

    этот разъем очень удобный для подключения разных электро нагрузок. Быстро и удобно , например, подключить или отключить гирлянду и т.д. !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2019

    Очень удобный и практичный разъем ! можно использовать в разных местах вашей электрики !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2018

    Plus besoin de tournevis ou d'autre outil pour brancher des fils sur une alimentation (ou autre) munie d'une sortie ou d'une entrée 5.5 mm, ce qui facilite les montages d'essais/expérimentation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$6.99
    • US$9.23
    • US$11.99
    • US$6.29
    • US$26.55
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$15.11
    • US$5.99
    • US$11.23
    • US$6.92
    • US$8.07
    • US$15.00
    • US$7.36
    • US$9.23
    • US$8.07