Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2018

    Here are some things to consider before buying. Personally I really love this watch. 1) Battery standby time is 48 hrs. 2) Weather app does not work. (Google "yahoo weather vxp xda forum" for more info) 3) Heart rate, blood pressure sensors and pedometer works well and accurate (I think it's accurate. I'm not from medical background) 4) Watch faces can be installed. 5) Lefun wear app is a complete shit. Use Mediatek Smartdevice instead. 6) Does not have 24 hr. always on. 7) Can control songs.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2018

    The clock arrived in time, an interesting product unobtrusive on hand but provided a lot of useful information, paired with the "Lefun Wear" application gained extra value. He mostly fulfilled expectations. Google Translator :) or :( Sat stigao na vrijeme, zanimljiv proizvod nenametljiv na ruci no daje dosta korisnih informacija, uparen s "Lefun Wear" aplikacijom dobio je dodatnu vrijednost. Uglavnom ispunio je očekivanja. Google prevodilac :) ili :(

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • VIP1
    TR
    02/01/2019

    ürün resimde görüldüğü gibi telefonun dilini otomatik algılıyor dokunmatik %75 gibi bir kaliteye sahip genel olarak diyat performans çok iyi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2018

    very nice quality for the 23euro

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2018

    Часы упакованы в красивую коробку. На первый взгляд выглядят не плохо. Но после включения и дальнейшей эксплуатации стали видны отрицательные стороны этих часов. Экран телефона на самом деле не круглый, а квадратный, закрытый циферблатом, выполнен на самой дешевой TN матрице, что при взгляде сверху дает инверсию цветов, а при взгляде снизу выцветание. Кроме того он криво поставлен, так что циферблат смещен вправо. Аккумулятора хватает на 1 сутки. Динамик при разговоре хрипит. Микрофон слабый. Погода не отображается, все время Нью-Йорк. Пульс померить не всегда получается, а если и получается, то он неправильный. Приложение сырое, самопроизвольно закрывается. Такое изделие больше подойдет ребенку, но часы по размеру не маленькие и тяжелые для него. Браслет для часов большой, звенья убрать не получилось.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2020

    Ez az óra nem tölt fel ismételt próbálkozások után. Ez nem egy öt csillagos kritika. A vállalat elérésének kísérletei nem hoztak eredményt. Ez az óra nem működik. Szeretném visszaadni egy olyanért, aki igen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2019

    выглядят хорошо, немного тяжеловаты , русский есть , сенсор не очень адекватно работает! В целом покупкой доволен !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2019

    Hola El Pedido con numero: 58753639/ 181216091023796014611; lo recibí el, 1°de Febrero 2019, en buenas condiciones y funcionando. Gracias Atte. José Luis

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2018

    I just expected what I paid for but received much more in quality, weigth and value than that. I do like this watch (the all black one NO.2) and I am lokking forward to using it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2018

    Subscrive my Chanell Review and Unboxing Link:https://www.youtube.com/watch?v=3eqXXm1myko&feature=youtu.be

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 947
    • Ft8 174
    • Ft7 545
    • Ft27 931
    • Ft7 991
    • Ft12 262
    • Ft2 827
    • Ft14 778
    • Ft10 162
    • Ft8 894
    • Ft9 432
    • Ft8 174
    • Ft12 577
    • Ft25 154
    • Ft13 520
    • Ft16 665
    • Ft7 545
    • Ft62 856