Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (23)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(23)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/08/2021

    Tovább tartott az érkezés, mint a megadott idő, és a doboz nagyon sérült. Ha a felszerelésről van szó, segít az ágyéktámaszban. Az egyetlen probléma a gumiszalag, amit a széken tartok, ami néha kicsúszik a helyéből.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Ahogy azt valaki más is mondta, elég vastag, így elveszi az ülés egy részét. így nem lesz alkalmas kisebb székek. egyébként a csomagolás szuper védő és erős. a termék nagyon jól működik, és nagyon kényelmes. Még oldalra is tudok dőlni vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    As described. Good quality. Comfortable support.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Nagyon gyorsan érkezett. Kényelmes támogatás. Csodálatos termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    product arrive very fast and protected! really Amazing service

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    Csodálatos termék!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    segni sulla schiena

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    First it came fast enough and in front of my door. It was well packed. No damage inside. The item does what it says. I feel standing in my chair as i should. As obvious it takes some space from the depth of the chair, so it must not be narrow. Plastic's quality feel sturdy and good. It's an early review, let's hope I say the same months or years later...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • FuzWeb
    IT
    13/04/2021

    Seller shipped fast, arrived fast. Was the exact item size and color I ordered. The belt is a little small so it only fits small back chairs but otherwise it does the trick. Will recommend this item and might purchase another one for a family member.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Mielőtt nem tudtam dolgozni több mint 30 perc egy időben előtt a laptop, de most ezzel a háttámla, Én könnyen húzza 3-4 óra továbbra ül a laptop nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 148
    • Ft4 840
    • Ft4 840
    • Ft3 456
    • Ft5 878
    • Ft4 148
    • Ft3 771
    • Ft3 456
    • Ft3 456
    • Ft4 494
    • Ft4 714
    • Ft6 224
    • Ft8 174
    • Ft20 439
    • Ft8 488
    • Ft4 085
    • Ft9 746
    • Ft11 633