Vásárlói vélemények

4.71 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(13)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2021

    Ahogy azt valaki más is mondta, elég vastag, így elveszi az ülés egy részét. így nem lesz alkalmas kisebb székek. egyébként a csomagolás szuper védő és erős. a termék nagyon jól működik, és nagyon kényelmes. Még oldalra is tudok dőlni vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    As described. Good quality. Comfortable support.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Nagyon gyorsan érkezett. Kényelmes támogatás. Csodálatos termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    product arrive very fast and protected! really Amazing service

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    segni sulla schiena

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    First it came fast enough and in front of my door. It was well packed. No damage inside. The item does what it says. I feel standing in my chair as i should. As obvious it takes some space from the depth of the chair, so it must not be narrow. Plastic's quality feel sturdy and good. It's an early review, let's hope I say the same months or years later...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • FuzWeb
    IT
    13/04/2021

    Seller shipped fast, arrived fast. Was the exact item size and color I ordered. The belt is a little small so it only fits small back chairs but otherwise it does the trick. Will recommend this item and might purchase another one for a family member.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Mielőtt nem tudtam dolgozni több mint 30 perc egy időben előtt a laptop, de most ezzel a háttámla, Én könnyen húzza 3-4 óra továbbra ül a laptop nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    In my opinion it is a much better back support than the cheap versions available, definitely it's worth the price and I can recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Csodálatos termék. A hátam tökéletesen támogatott. Teljesen ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 901
    • Ft7 945
    • Ft7 028
    • Ft9 076
    • Ft24 881
    • Ft8 068
    • Ft13 142
    • Ft41 879
    • Ft3 696
    • Ft10 898
    • Ft3 360
    • Ft5 194
    • Ft5 958
    • Ft8 251
    • Ft8 404
    • Ft4 032
    • Ft2 443
    • Ft6 386