Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (804)
  • Kép (158)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(804)
    • 5 Csillag(673)
    • 4 Csillag(104)
    • 3 Csillag(23)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/05/2021

    Fiz a compra dia 17.04.21 e chegou em 04.05.21, veio bem rápido (18 dias corridos). Som muito limpo, pega bem mais que 10 metros de distância. Dura muito mais que 3 horas de uso, eu utilizo o dia inteiro no serviço, enquanto trabalho ouço música e não descarrega. Encaixa muito bem na ouvido e não cai. Com certeza indico a compra.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Lenovo VS Airpods? 🤔 Best buy sicuramente... Principali caratteristiche: Bluetooth 5.0, driver da 10mm con potenza 3mW *2, impedenza 32ohm, microfono omnidirezionale con sensibilità -42dB, S/N ratio >=58dB, frequenza in risposta 20Hz - 20kHz, capacità batteria: auricolari 30mAh, case 300mAh. Arrivate in meno di una settimana, si collegano senza problemi e la connessione bluetooth è stabile e quasi immediata. Il case va acceso dal tasto posteriore (che nelle airpods serve solo per l'accoppiamento). Il sono è pulito, non c'è un ritardo apprezzabile nello streaming video, anche se a differenza delle airpods è meno potente. Si possono usare indipendentemente l'una dall'altra e supportano assistente vocale e controlli touch. L'ergonomia è buona, più grandi e meno comode delle airpods, ma è solo un piccolo appunto. Qualità costruttiva buona, molto leggere e meno solide delle Apple che al tatto risultano solide e robuste. Considerando il prezzo, le funzioni e le prestazioni sono sicuramente un best buy. Anche se il confronto con le airpods non aveva molto senso, data la differenza di prezzo, ho cmq voluto darvi un feedback per farvi un idea prima di acquistare il prodotto.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    incredible! I also own a pair of airpods 1.gen and Huawei freebuds 3. I only ordered these lenovos as a backup and didn't expected to really use them. But man I have to say they are dang good! To be fair not the superb clarity like the airpods but the overall sound experience made me dance instantly, deep and fullbodied sound not cheap sounding at all. For the price absolutely fantastic!! very nice product, absolutely blew me away. the somewhat cheaper plastic still fells good in the ear. only negative thing is the touch sensitivity is very high, sometimes I only want to adjust the fit in my ear and they change my song. other than that I'm very impressed!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Entre a data da compra e recebimento levou 15 dias (São Paulo/SP). O produto veio lacrado, tudo em ordem. Material dos fones e do case é bem legal e também os fones são confortáveis. Único ponto é que achei os sons graves um pouco fracos. Porém, pelo preço pago é um ótimo custo benefício. Não fui taxado.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    The headphones arrived very fast. I've been using them for a few weeks now to test them and I really like the sound quality they provide. The microphone in them isn't the best so they are not suitable if you often have calls while using headphones. The battery life is amazing, I use them often and in no cases has the battery dropped while in use. Would recommend!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Ami a telefonokat illeti, több szempontból is meg voltam lepve. Ezek erős és nagyon könnyű, van egy nagyon jól sikerült kivitelben, és nem gond a laza dolgokat, az ügy is osztoznak ugyanazt az ötletet, csak azzal a feltétellel, hogy lehet egy zár az ügy fedelét. a telefonok; meglepett engem pozitívan súlyos szempontok. Ezek tartós és nagyon könnyű, van egy nagyon jól kivitelben, és a zajlaza cucc, az ügy is osztja ugyanazt az ötletet, csak azzal a kivétellel, hogy lehet egy zár az ügy fedélén. A hangról és a kapcsolatról ; hangok átlagosak abban, hogy csak akut vagy instrumentális és vokális végkifejleteket hallgatunk, az ügyben komoly leveleket kívánunk, főleg ha azok vernek vagy fújnak nagy torzítással. Hangkapcsolatok és üzenetek és kiváló. A kapcsolat gyors, titkos nélkül, és abban az esetben, az én készülék még a 30c / o akkumulátor 72c / o audio maradt magas és hibátlan a több mint 7 méterre. a hang és a kapcsolat; Hangok közepes, amennyiben hallja csak háromszoros vagy hangszeres befejezések és hang, szempontjából basszus, hagy valami kívánatos, Különösen, ha azok ütött vagy kibarnított sok torzítás. hívások és hangüzenetek és kiváló. Csatlakozás gyors nélkül titkos, és abban az esetben, az én készülék esemény a 30c / o akkumulátor 72c / o audio maradt magas és vaku nélkül több mint 7 méter távolságban. Az akkumulátor térfogatáról és élettartamáról jó, találtam egy érdekes kötetet és főleg a konzisztenciát ; nagy távolságokon vagy teljesen kisütésen. Akkumulátor egy eset, mert ha van ellátás, mint a kikapcsolás, és tárolja, ha tétlen a 3 óra időtartam négyszeres. Egy bizonyos gondossággal egész nap csak a fejhallgatóval és az ügy töltésével lehet lépést tartani. A kötetről és az akkumulátor élettartamáról; nos, a kötetet érdekesnek találtam, és főleg a konzisztencia eseményt nagy távolságokon vagy teljesen kirakodáskor. Akkumulátor egy eset egymástól, mert ha érdekel, hogyan kell kikapcsolni, és tárolja abban az esetben, ha minden üresjáratban a három óra négyszeres időtartamú. Egy kis gondossággal egész nap eltarthatod magad, csak a fejhallgatóval és az ügy vádjával.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Első próbára jó.Meg kell tanulni a kezelését,de nem komplikált.Kényelmes,nem akar kiesni a fülemből.A hangminőség és a hangerő megfelelő.Utazás közbeni zenehallgatásra vettem,telefonálni nem próbáltam.Nem szállították házhoz hanem egy (szerencsére nem távoli) Pisk-Pack pontra vitték.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Egy hónapba telt, mire ideértem. Volt egy kis problémám, amikor a régiómban lévő postára érkezett, és egy hétig ott ragadt. De ezen kívül minden rendben. A fejhallgató maga nagy, nagyon szép, hangos és tiszta hang tetszett nekem egészen.Javaslom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    i got my replacement LP2, great thanks to Banggood!😊 i just notice some difference with the old LP2 that i got,1st is the Branding underneath.the new one have Lenovo branding and some details about the battery while the old one dont have.also the light color,the replaccement emits white and green,the old one is red and blue.i dont know if its fake. Im just happy that Banggood send replacement.thats how you treat costumers.100% SATISFIED..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    A termék jól csomagolt, és önmagában nem hibák (csak egy kis gyúrás a dobozban, de ez az egyik kevesebb kk). 6 nap alatt érkezett a B+5 nap alatt, hogy hazajusson (Barueri - SP). Elvégzem a teszteket, aztán részletesebben visszatérek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 585
    • Ft8 777
    • Ft4 538
    • Ft8 737
    • Ft9 088
    • Ft9 088
    • Ft9 788
    • Ft11 886
    • Ft13 923
    • Ft9 088
    • Ft5 592
    • Ft28 670
    • Ft9 088
    • Ft29 369
    • Ft9 079
    • Ft6 639
    • Ft20 626
    • Ft6 052