Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (307)
  • Kép (60)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(307)
    • 5 Csillag(277)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/09/2021

    2021 szeptember 05-én rendeltem meg, és ma 2021 szeptember 18-án érkeztem meg (ország: Fülöp-szigetek), így a 2 hét szállítási idő nem volt olyan rossz - figyelembe véve, hogy a tényleges várható szállítási határidő még szeptember 28-án van (a „Bang" app szerint). A szerkezet felépítése valójában elég lenyűgöző volt - a „prémium érzés" csak a kéznél van. Bár nincs fejhallgató-csatlakozó ebben a készülékben, még mindig van négy jbl hangszóró, így az általános hangminőség valóban átlag feletti. Plusz a színek a kijelzőn annyira élénkek és dinamikusak - igazán jó TV-műsorok és filmek nézéséhez. Mellesleg, azok számára, akik kíváncsiak, ez a lenovo p11 csak a wifi verzió (tehát ha a mobil változatot keresed, érdemes más üzletekbe is belenézned) és hogy ez a Lenovo p11 kínai változata a 665-ös tátikával. Tehát legyen szem előtt tartva, hogy ha megpróbálja frissíteni a szoftver segítségével a lenovo támogatási alkalmazás PC, ez az eszköz lenne ragadt a gyorsindítás mód, mivel a legújabb rendelkezésre álló szoftver kínált segítség app nem kompatibilis ebben a változatban a lenovo P11 (Már teszteltem korábban, és szerencsére egy órával később sikerült megjavítani). Úgy vélem , hogy az eszközhöz tartozó legújabb kompatibilis szoftverek közvetlenül letölthetők a beállítások online frissítésén keresztül vagy az interneten keresztül ; van egy csomó oldalak, hogy megmondja, hogyan kell (ez az, amit tettem, és hogy szintén javította a problémámat korábban, hogy ragadt a gyorsindítás mód ). Így, érdemes ellenőrizni őket, és ne próbálja frissíteni a lenovo segítségnyújtási app most. A moding szerelmeseinek: Ez az eszköz könnyen oldható és gyökerezhető adb gyorsindítás eszközök és magisk segítségével. Mint látható, az egyik képernyőképek kitöltött, ez már gyökerezik, és egy magisk alkalmazás már telepítve. Itt van a link, ha azt szeretnénk, hogy kinyit a rendszerindító és a gyökér, akkor is zár a rendszerindító újra segítségével adb eszközök természetesen. Emlékeztetni kell azonban, hogy te vagy az egyetlen, aki hibáztatható, ha ténylegesen tégla a készülék telepítésével szuper gyanús gyökeres alkalmazások és villogó egyéni roms.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2021

    hola , para los que se quieran informar de verdad para esta tablet..Lenovo p11 , 6 / 128 . magnifica, tardó 21 días ,lleva qualcomm snapdragon 662, dolby atmos 4 audios... suena muy bien... según la abrí entro Android 11 y va como un tiro, 7700 de batería... la pantalla es buenísima el sistema operativo va perfecto hardware y software... no le pongo ninguna pega.. a España ha llegado rápido... los que ponen otro tipo de información no es real... pedazo de compra me hice estoy muy contento 👍 un 10

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2022

    Érkezik nagyon gyorsan Izraelbe! Csak 1 hét! Kiváló! Nagy táblagép, sima, nagy képernyő, kis keret, hogy nagyobb képernyő, és még mindig kényelmes helyen tartani a tablettát. túl rossz, hogy nem tartalmazott néhány egyszerű gumi vagy TPU hátsó tok a csomagban, de ez mind nagyszerű, csak rendeljen eset vagy annak érdekében, akkor a tabletta nagyon ajánlott, lehet frissíteni verzió keresztül OTA. Tiktok nem tűnik olyan simanak Csak „problémát" találtam. akarat több tabletta ezt a modellt a családom

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Augusztus 05-én rendeltem, és augusztus 25-én kaptam meg. A termék jó állapotban van, amikor megkaptam, de 20 napba telt, csak hogy megkapja, de a Legit. A Navotas Fülöp-szigetekről Először aggódtam, hogy ez átverés, vagy a csomagom elveszett, mivel ez nem a halál oka. Miután a „A csomagot sterilizálták és elszállították" Nincs frissítés már majdnem 2 hete. Megpróbáltam használni is a „parcelsapp.com", hogy keresse meg a csomag, de nincs frissítés is ezen a honlapon. Beszéltem az ügyfélszolgálat többször, és a válasz többnyire volt szállították ki, és várni, mert nem képesek megtalálni, miután kiszállítás vagy átadása, hogy a logisztikai partner Kínában. Így vártam, és végül kaptam egy e-mailt Ninjavan, amely a logisztikai partner a Fülöp-szigeteken, és azt követően, hogy láthatjuk, hogy az állapot is frissül érkezése után a Fülöp-szigeteken. Azt is keresse meg a Ninjavan honlapján. Csak 2 nap után, miután átadtam Ninjavannak megkaptam a csomagomat, de általában 1-7 napig tart, attól függ, hogy a Metro Manilában vagy MM-en kívül van-e. A másik dolog az, ha ure keres egy kompatibilis „Pen" erre. Vettem ezt a Goojodoq Gen 3 tól től , és ez tökéletesen működik ezen a tabletta, és nem kell csatlakozni a tól ig. Sima ügy, és nincs sok késés az ügyemben. Ha problémája van a „Netflix", amely nem frissíthető, mivel csak Android 10. Ne távolítsa el vagy távolítsa el az előre telepített netflixet itt. Csak menj a google Chromra és töltsd le a Netflix apk-ját, és automatikusan frissíti az alkalmazást a legújabb verzióra. 🥰 Remélem ez segít mindenkinek különösen a Fülöp-szigetekieknek.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2022

    Το δέμα δεν ήταν σε καλή κατάσταση αλλά το tablet ήταν οκ, δουλεύει το έχω ανάψει αλλά το έχω μόνο 2 μέρες. Δεν έχω λάβει την απόδειξη όπου είναι και η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2022

    I was very nervous about ordering from Banggood but I took the risk. My tablet arrived to Scotland UK via Royal Mail in perfect condition and well packaged. It was already set up in English and even had the latest ROM that I was able to update to Android 11 without issue. Play Store was installed also. As of yet I have not been asked to pay import duty or tax so fingers crossed I won't be asked for these. I can confirm it is absolutely a genuine Lenovo Tablet having previously had use of one. I have saved a whopping £100-£150 purchasing from here which is incredible in my opinion. So far very happy with my purchase. I received a 2 pin plug with an adapter included. I have another charger I will be using for it but was very pleased they included the adapter though I did not require it. I had purchased a screen protector and a cover for its arrival to keep it pristine and protected. Took approximately 2 weeks to arrive. Everything is working as expected. Very happy with my purchase and would purchase from Banggood again based upon this transaction. Thank you Banggood. I appreciate your good service. 🙏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    9/9-én rendeltem, és 9/18-án érkezett. Nem számítottam rá, hogy ma szállítják ki, mert a tervezett szállítási határidő 9:28. A tétel jól van csomagolva, nincs horpadás semmin, még a dobozon sem. Összességében, Volt egy nagy tapasztalat tranzakciós tapasztalat ezt a vásárlást. Keresi, hogy vásárolni még több elemet :)

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    Pontosan három hétbe telik eljutnom Mexikóba. A termék jól csomagolt, és minden szerepel a dobozon. A szállítási dátumot egyszer frissítették, és korábban érkezett. Kiváló vásárlási élmény.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2022

    Csomagolás bizonyíték futárok, ez a globális változat, és ezért is az olasz nyelv. A termék tökéletes állapotban érkezett, és egy héttel előtte. Az európai konnektor adapterét is bedugtam. A doboz belsejében található a töltő, a különböző kézikönyvek és a csatlakozó a Sim rekesz megnyitásához. USB C porttal érkezik. Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2022

    Kiváló tabletta. Tökéletes ár. Megér minden pennyt, beleértve a szállítást is. 570 agyam van, beleértve a vámot is, ami egy bomba ára az országban. Nem kevesebb, mint 1 000 ellenőrizze a modell a 6/128 még jött egy adapter Izrael

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$199.99
    • US$624.99
    • US$749.99
    • US$99.99
    • US$129.99
    • US$104.99
    • US$169.99
    • US$319.99
    • US$199.99
    • US$189.99
    • US$137.99
    • US$189.99
    • US$179.99
    • US$164.99
    • US$219.99
    • US$99.99
    • US$349.99