Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (194)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(194)
    • 5 Csillag(184)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/03/2021

    12 napon belül érkezett Hollandiába. Nincsenek adó- vagy illetékköltségek. Nagyon szép tábla. Gyönyörű képernyő, nagyszerű hangzás. A táblagép de Global Lenovo öm előre telepítve van, így az eszköz neve, az Androidon belül található Lenovo P11 Pro. Én csak kellett mellékelni Netflix APKMirror vagy Aptoide, mert telepítése PlayStore nem lehetséges. Minden Google szolgáltatás elérhető. Ez a tabletta a legjobb 'bang for the Buck', ha nem kell a leggyorsabb processzor elérhető ebben a pillanatban. Megvettem a Lenovo billentyűzet csomagot is. Ez teszi a táblagépet egy igazi laptop csere. Vettem a billentyűzet csomag de Lenovo webshop €89,10, alkalmazása után a 10 € hírlevél kuponkód, amely elérhető minden ügyfél. A XiaoXin Pad Pro 20 wattos töltője a kínai falkimenetekhez van, így a csomaghoz egy utazási adaptert (a kicsi a képen) adunk. De ez az adapter nem illik bele. (Hollandiában és Németországban). Saját utazási adaptereim voltak (a nagy a fotón), így nem volt probléma számomra. Bárki, aki kételkedik; vásárolni ezt a csodálatos tablettát. Nem fogod megbánni!

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Schneller Versand (12 Tage), super Tablet, tolle Haptik und Verarbeitung, Global-ROM und Play-Store waren bei mir installiert, Netflix, Prime Video und alle anderen Apps laufen problemlos, Performance für meine Ansprüche vollkommen ausreichend, für grafikaufwendige Spiele sollte man wohl doch ein Tablet mit einem stärkeren Prozessor wählen, das etwas unschärfere Pentile Display fällt nur beim direkten Vergleich mit einem anderen Tablet mit gleicher Auflösung auf, auch die Kamera macht zumindest bei Tageslicht sehr brauchbare Fotos, ich würde es jedenfalls sofort wieder kaufen, der mitgelieferte Strom-Adapter passt allerdings nicht, habe für 2 € einen extra kurzen Adapter für Europa (Bild 3) gekauft und an das Netzteil (Bild 2) geklebt, sieht nun fast aus wie ein Original-Netzteil für Europa (Bild 1), Preis/Leistung ist unschlagbar, in Deutschland hätte ich 200 € mehr bezahlt

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    natanggap ko ang item dito sa pinas order date: march 13 receive date: march 21 courier: ninjavan unang beses ko pa lang umorder dito sa banggood. transaction 9/10 courier service is not indicated. nagrereply naman si banggood sa mga mensahe ko kaso hindi nga lang agad agad. nakabalot sa bubble wrap yung item. pros: *no damages or what so ever. *ram 9/10 *internal memory 10/10 *gaming 8/10 *video / movie watching 8/10 *amoled 9/10 *sound (dolby) 10/10 *size 9/10 *weight 10/10 *split screen 8/10 ( does not work for google meet) cons: *no freebies😢 *need to pass a newer version of netflix 6/10 *there is no file folder app in the tablet so download it. 5/10 *camera 5/10 *cant adjust icon app sizes.4/10 kabuuan: goods para sa presyo nya kumpara sa galaxy tab s7. pero kung may pera kayo, samsung or ipad ang bilhin nyo. para wala kayong reklamo. i hope banggood could send some freebies.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Una tableta de calidad excelente, buen tamaño, poco peso, esbelta, buen sonido, con todas las funciones que le pido a una tablet. Pensé que quizá la pantalla con estructura pentile podría faltarle calidad, pero con ella en la mano puedo decir que no, en absoluto. Quizá mirando con lupa la pantalla se note diferencia, pero comparándola con mi antigua Samsung Tab S con pantalla AMOLED he de decir que en absoluto se ve peor. He hecho una foto a la "G" de Google con la lente macro de mi teléfono para apreciar la estructura de subpixels, pero a simple vista se ve perfecto.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Early March, I inquired through Banggood's Facebook messenger re availability of stocks (at that time, there were no stocks yet) and the customer representative handling their account there was very responsive and actually notified me when they restocked. Upon availability of stocks, I immediately added this unit to my cart and checked out on March 10, 2021. Then on March 21, I was surprised that the parcel arrived already (earlier than ETA which was initially April 3 as per email from Banggood). The tablet feels premium and so far after some weeks of usage I am still enjoying it; have used it for video conferencing, light gaming, social media browsing, watching videos on youtube and netflix (pre-installed one wasn't working so I installed the apk through this site: https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix/netflix-7-87-2-build-16-35298-release/netflix-7-87-2-build-16-35298-android-apk-download/). The amoled display is nice whereas the audio powered by JBL is very amazing as well that makes it very immersive. Overall a good android tablet for its price. (tried to upload clips but banggood app won't let me lol)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    15 nappal azután, hogy a szállítás vett, hogy megérkezzen az Egyesült Államokban, és az eladó 3 napig küldött a termék nem 24bhoras, mint azt mondja, a teljes leírás 18 nap jó anyagok ajánlott

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    Egy hihetetlen Vfm tabletta 2021. Hihetetlen építési minőség, csodálatos képernyő és csodálatos hang JBL négy hangszórók!! A cpu, a Ram és az UFs tároló könnyedén szállítja a készüléket bármilyen feladaton keresztül. A kettős kamerák hátul, és a másik kettős kamera a készülék előtt meglepően jó egy tábla, nem számítottam rá, hogy egyáltalán!! A mintegy 380 € (440 $) ez egy hatalmas dolog, amit kínál, és versenyez könnyen sokkal drágább tablettát...

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    The tablet is excellent I am staggered the screen is amazing I had samsung s5e tablet with oled screen and the lenovo screen is better... The order came in 20days in EU with no taxes or custom fees. I am very satisfied with the tablet the build quality is amazing and the sound from the jbl speakers is excellent. I recommend this tablet and for this price is the best deal in its category. Also it has the international rom which is light and smooth. It includes an eu adapter and the packaging was excellent. Dont think twice this tablet with its specs in this price is an amazing deal. Thank very much BANGOOD!!!!!!!!!

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Ich habe das Tablet in 11 Tagen bekommen. Die Qualität vom Bildschirm ist hervorragend. Das Tablet ist sehr leicht. wir sind sehr überrascht, es ist einfach toll! Einziger Nachteil ist Stift zu finden

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2021

    Belle tablette . Commander le 22 Mai et reçu le 4 Juin en France donc livraison rapide. L’écran et très jolie et lumineux . La tablette et bien puissante. Tout est en Français et le playstor est ok. Le lecteur d'empreintes fonctionne mais pas très précis et mal positionnée. APN correct . DOMMAGE j'ai pas reçu l'adaptateur secteur France . En bref la tablette est très bonne .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft50,286
    • Ft41,647
    • Ft39,488
    • Ft63,244
    • Ft46,275
    • Ft45,041
    • Ft92,553
    • Ft47,818
    • Ft26,221
    • Ft209,486