Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (171)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(171)
    • 5 Csillag(161)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/04/2021

    the cable that I got was black. on a Creality 4.2.7 board it was plug and play. my firmware is marlin 2.0.1 bug fix and I activated the filament sensor there. it’s working pretty good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Megérkezett! :-) kicsit kesett a szállítás, de az a pár nap belefér. proba később. skr mini e3 v1.2 lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Úgy tűnik, jó minőségű. Még nem telepítettem be a poroszkámba, de azt hiszem, érdekes kiegészítés a nyomtatóhoz olcsó áron.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Perfect product, I modified it my way .... This dual detector project can be found on THINGIVERSE !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Szép állapotban érkezett, még nem teszteltük. Gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2020

    good quality for the price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    jól néz ki.. próbálja még... gyors szállítás..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Jó anyag. Ahogy leírtuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2020

    Decent quality. Haven't tested yet, but seems simple enough. Nice long cable included. Seems solid. Worth it at the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2019

    Not tested yet. But good quality. Simple. Good quality of connectors.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 289
    • Ft2 557
    • Ft16 464
    • Ft2 557
    • Ft5 485
    • Ft4 369
    • Ft3 656
    • Ft2 557
    • Ft7 681
    • Ft5 383
    • Ft1 461
    • Ft82 065
    • Ft1 198
    • Ft62 103
    • Ft2 193
    • Ft7 918
    • Ft67 173
    • Ft8 552