Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (114)
  • Kép (15)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(114)
    • 5 Csillag(111)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/05/2021

    - Jó csomagolás, gyors kiszolgálás (Vietnamban vagyok, és 8 nap után megkapom az üzenetet) - Zseblámpa nagyon jó, gyakorlat 14500 gomb felső csap, kezelhetetlen 14500 lapos felső csap, fizetnie kell, ha egy akkumulátor ezt a kiadást. A VFC-től szeretettel. - Ae Vietnamban, meg lehet vásárolni a vízumot előre, vagy Hanoi, akkor kap egy fény 8 napon belül foglalás. - A fény csak 14500 konvex fejeket tud használni. - Igen, lapos akkumulátorok. Akkumulátor 14500 fut maximális teljesítménye, és alkáli elemek vagy Nimh újratölthető akkumulátorok állnak rendelkezésre AA, de nem maximalizálja a teljesítményt a lámpa.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2021

    very nice FL. the only issue is the diffuser. it's too loose, i had to fold it outward for a nice fit. overall it is a very nice light, small and compact. turbo mode gets too hot fast, but i can stick with high mode

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    a csodálatos a mérete használat 14500 akkumulátor, és a fények nagyon fényes a mérete. Diffúzorral és mágnes farokkal és két o-gyűrűvel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Bela lanterna. Muito bem construída com materiais de qualidade. Recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2019

    Recieved it today 27 days after ordering. Great build quality for the price point. Very usefull mode spacing and the turbo mode turns this into a pocket rocket using 14500 batteries. Reverse tail cap clicky clicks on a bit loud but surely. Initially the magnetic tail cap wont tread to the properly, keeps on mis-aligning. But after turning the body around, the threads rolls in smoothly. Other than that I found no problem with the Tool AA. Definately a must addition to any EDC flashlight rotation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2019

    The item I received is very good, for this price it's the best flashlight for EDC needs. lightweight easy to carry and multifunctional. very satisfied with the COD method provided by Banggod. shipping is also quite fast, only 10 days. thank you Banggod l🙏🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2018

    Perfect flashlight for edc, excellent quality and very bright for the size. I am very excited!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2018

    Work as expected, well made, really powerful with a li-ion 14500 and the most important for me she can be stored in my leatherman holster.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2020

    the product arrived at me .... and was very, very extraordinary.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2020

    kiváló EDC zseblámpa erősen ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 479
    • Ft7 772
    • Ft5 369
    • Ft6 082
    • Ft6 758
    • Ft6 128
    • Ft7 459
    • Ft11 985
    • Ft10 814
    • Ft7 437
    • Ft4 607
    • Ft3 258
    • Ft11 060
    • Ft3 639
    • Ft2 025
    • Ft12 812
    • Ft15 197
    • Ft18 915