Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (4773)
  • Kép (946)
  • Videó (8)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(4773)
    • 5 Csillag(4647)
    • 4 Csillag(109)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/11/2020

    Mamba F4 verem MK2: ez a második építmény, amit ezzel a veremmel csinálok. Ez stabil, könnyen konfigurálható a Betafly és sok funkciót kínál. Az első építményem TBS nano RX, BN-880 GPS és simán repül. Jön egy 40A 4 az 1-ben ESC, amely állítólag hajtja 3-6S lipo. De a 2S akkumulátorral is el tudtam repülni az 5 hüvelykes négyesemmel, gond nélkül. Ez egy nagyon jó csomag az ár.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2021

    Calidad Precio, ewstá muy bien sobre todo para iniciarse, aunque llevo dos años volando y uno de mis drones la lleva y no me noto raro volando. La recomiendo mucho, además los nuevos modelos estan mejoradas comparadas con las primeras versiones. Bravo DIATONE Quality Price, it is very good especially to start, although I have been flying for two years and one of my drones has it and I do not feel strange flying. I highly recommend it, also the new models are improved compared to the first versions. Bravo DIATONE

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Külső minőség nagyon boldog, minden úgy néz ki, tiszta, egyenes nagyon méltó. Bár a csomagolás kicsi, a készlet több, mint. Mindent, amire szükséged van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    fast shipping as usual. 2nd one over bought as I'm rebuilding my quad that I lost in a bad accident. took a 45 meter freefall to break this stack. the old fc won't boot and the esc doesn't power a motor. this stack is sturdy!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Van egy nagyon stabil verem. Már negyedszer megveszem. Ne túl sok U.T.T.-t, ki kell találnunk, hogyan csatlakoztassam a GPS-t. Általában TX1 - intelligensaudio, UV 3 - GPS, UV 6 - CFRF vevő.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Áruk szállított nagyon gyorsan. Úgy néz ki, nagyon jól, egy sor tartozékok, olvasható utasításokat dugaszolás extra berendezések. Majd írok valami mást, ha beszerelem. A parancsának megfelelően. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Ottimo prodotto qualità prezzo. Perfetto per droni con non troppe pretese e che necessitano di solo 4 porte UART. Mentre se si vuole qualcosa in piu c'è il modello F7.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Buena relación calidad precio. Algo escaso de UARTs (solo 3) si quieres conectar distintas cosas, aún que se puede conectar GPS y Smart Audio para VTX a la vez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Ez a verem eltartott egy ideig a hajó, de miután megkaptam, megérte várni, mint a minőségi épített repülésvezérlő minden szükséges funkcióval. Határozottan veszek még kettőt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2021

    Très bonne fc, facile d'installation et l'ont peut mettre vraiment se que l'on veut led bepper, facile à réglé sur bêtaflight, je la recommande fortement parfais pour des drones en 4s

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 652
    • Ft32 680
    • Ft31 076
    • Ft14 596
    • Ft43 055
    • Ft14 716
    • Ft9 611
    • Ft3 558
    • Ft25 637
    • Ft5 695
    • Ft30 417
    • Ft30 105
    • Ft46 943
    • Ft19 730
    • Ft21 364
    • Ft24 601
    • Ft20 294
    • Ft2 488