Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (518)
  • Kép (112)
  • Videó (14)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(518)
    • 5 Csillag(501)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/01/2021

    Mamba F722 reçue avec 1mois et demis de retard, sûrement dû au covid mais bon.. boite un peu endommagée. A l'intérieur de la boîte, tout y est sauf un plan cablage, au final trouvable en ligne. j'ai apprécié le connecteur xt60 avec protection des soudures. j'ai tropicalisé le tout, paramétré beta et blheli, reste plus qu'à l'essayer quand il y aura des beaux jours. soudures faciles, pour les esc, pour la FC un peu plus complexe. je ne comprends pas pourquoi il manque le câble TX ( des ESC à la FC)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    muito bom , tenho três , preço qualidade deve ser a melhor opção, mas mais uma vez depende um pouco dos gostos de cada um . resistência tem , tenho caído imenso e até agora não estraguei nada.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Nagyon jó, 3 drónnal van tele, nagyon finom! Az ár minősége kétlem, hogy jobb lenne. Az angliai boltból rendeltem. Öt nap alatt jött A kínai boltban több, mint egy hónap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    A reklám szerint kézbesítve. Csak nem WiFi verzió, de a taktikai. Nem igazán érdekel. Elég gyors szállítás két hét múlva. Jól csomagolva, és úgy tűnik, minden rendben van .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    A verem ma érkezett meg, még nem volt lehetőségem felszerelni, természetesen új utasításokkal, és a minőségnek nagyszerűnek kell lennie, mivel a jól elkészített csomagolást. Elégedett vagyok, jövő héten összerakom az egészet...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    estoy muy contento con este Stack tanto que lo he comprado ya varias veces, pues el resultado al volar es muy bueno y cuenta con Uarts y voltajes suficientes lo que lo hace práctico y amigable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Nagyon elégedett ezzel a veremmel: a kvad stabilitása sziklaszilárd és sima egyszerre. Sok URT lehetővé teszi számomra, hogy VTX vezérlés, kamera vezérlés és GPS + a beépített vezeték nélküli kapcsolat a WiFi Gyorshajtó alkalmazás. A WiFi modulról a Betafly-en: 115200 sebességgel kell aktiválni az MSP-t UR4-en (Néhány azt mondják, hogy a sebesség 19200, de ez a BlueTooth modulok!). Úgy tűnik, hogy nem tudsz csatlakozni a Betafly-hez USB-n keresztül és a WiFi-on keresztül egyszerre. Szóval, propellereket kikapcsolni, és egy akkumulátorral aktiválni a WiFiát. Az okostelefonján valószínűleg az internet nélküli WiFi hálózathoz (az FC-je) kell kötnie a kapcsolatot. Ezután használja a SpeedyBee modult az 1.08-as verzióra ( https://cdn.shop-cdn.net/s/files/027/2708/4144/files/F722APP_ WiFi–Explin.docx?v =1604457759). Akkor hibátlanul fog működni. Az FC melegen működik, így 5 mm levegő távolságot kell tartani az FC és az ESC között, valamint az FC és más alkatrészek között (VTX, akkumulátorpánt, felső lemez...), hogy jó légáramlást lehessen biztosítani. Nem használtam az RF védőhálót az ESC és az FC között emiatt, de tiszta analóg videojelet tartok a 6S-en a mellékelt kondenzátorral.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    I have about 4 mamba f7 boards in different drones. they are all great quality and work very well. this one is different though. it has more features than normal! it has a usb-c port instead of a micro usb. this means that I can use my mobile phone cable to access my drone in the field. it also has a wireless function, but I haven't used that yet. this would be my go-to stack for 5 inch drones.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Dear Sir or Madam, First of all, thank you very much for processing my 5-star order quickly. They write and advertise in their article description that the mamba F7 22 is a newer version that can be used with regard to WIFI: Yes (Speedy Bee App). this is not true in the package insert of my article it is explicitly stated that only bluetooth can be used. that was the crucial point that I ordered from you. Could you please offer me a solution to my problem as soon as possible to solve the problem. Sincerely, Mirza

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    csak kapott, még tesztelni kell, sajnos találtam a doboz törött és nyitott, és a különböző alkatrészek séta a csomagban. Remélem, hogy minden jól működik, nem küldhetsz ilyen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft25 065
    • Ft40 613
    • Ft29 279
    • Ft20 400
    • Ft18 469
    • Ft33 372
    • Ft16 966
    • Ft3 625
    • Ft9 704
    • Ft29 908
    • Ft31 782
    • Ft16 274
    • Ft5 191
    • Ft40 928
    • Ft34 004
    • Ft5 191
    • Ft20 687
    • Ft2 306