Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (410)
  • Kép (116)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(410)
    • 5 Csillag(384)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    I would like to add negative feedback not for the product itself but for the packaging. The original black box should be part of the product as it containt the Logo Mark I. for me product was delivered directly in the orginal black box whitout any protection or coverage + it was stickers everywhere and hole on the box, which totaly degrade the whole deal. - purchase was mentioned as a gift for someone else - I have to find a way and create alternative package. mv.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    Amazing kit to build. Took me 3 hours to build, didn't rush it, mostly peeling off protective film. Its going into my pcs side panel fan hole. dirtyshoelace_x on twitch

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    A csomag gyorsan megérkezett. 15 napba telt megérkezni. Azt hittem, tovább tart a helyzet. Megérkezem teljesen jó állapotban, és dolgozik 100% Azt ajánlom, hogy egy csomó egy nagy tétel, hogy összegyűjtse egyébként meg fogom vásárolni az akril dobozt, hogy kilépjen helyesen

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Všetko OK, trocha mätúci návod, ale na YouTube je veľa videí, ako postupovať, takže som išiel podľa toho.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    Ma kaptam ezt a készletet, ne habozz, nagyon jó készlet, imádom 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • byrk
    TR
    15/04/2021

    The right product has arrived. It is very successful and enjoyable. I advise

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Great product, had fun building it, instructions are very well written.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    The kit arrived well packed. The parts were clean and well made. The assembly was fun and went without any problems. The quality is great and the result looks great.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    7 órába telt összerakni... De Dayum <3 megéri Bárcsak a kiállító dobozok ilyen átkozottul drágák lennének!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2021

    çok hızlı ve sorunsuz geldi. tavsiye ederim.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 270
    • Ft2 846
    • Ft5 695
    • Ft4 579
    • Ft2 488
    • Ft11 035
    • Ft3 558
    • Ft4 579
    • Ft4 983
    • Ft32 760
    • Ft11 393
    • Ft10 788
    • Ft4 270
    • Ft2 846
    • Ft24 663
    • Ft14 180
    • Ft24 213
    • Ft6 762