Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (435)
  • Kép (120)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(435)
    • 5 Csillag(407)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    I would like to add negative feedback not for the product itself but for the packaging. The original black box should be part of the product as it containt the Logo Mark I. for me product was delivered directly in the orginal black box whitout any protection or coverage + it was stickers everywhere and hole on the box, which totaly degrade the whole deal. - purchase was mentioned as a gift for someone else - I have to find a way and create alternative package. mv.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    Amazing kit to build. Took me 3 hours to build, didn't rush it, mostly peeling off protective film. Its going into my pcs side panel fan hole. dirtyshoelace_x on twitch

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2020

    Egy nagyon jó minőségű termék, pontos másolata az eredetinek!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2020

    Godlike quality for that price. Fun with building. Probably gonna buy another one for my friends. Thank you <3

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2020

    Great kit. Easy and fun to build, very detailed plus the copper coils for the transformers are already coiled. Thanks Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2020

    Hihetetlen!!! Csak másfél hét alatt érkeztem (Azt hittem, hogy mint más oldalak (Aliex...), amelyek szállítják a Correos spanyolnát nem érkezik meg, amikor minden megállt, de ma megérkezett). Ez az egyik dolog, amit a Freaks-nek vettem, amit a legjobban fogok szeretni. A készlet jól elmagyarázta a kézi, akkor is hoz extra alkatrészek abban az esetben, ha részben / elveszíti néhány, és a szerelvény egyszerű, kivéve talán a réz vezeték a szélén, hogy van, hogy beburkolja, de a többi nagyon jól. Most az urna, hogy felfedje!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2020

    Fantastic kit! Arrived from China to UK in 8 days! English easy instructions. No glue needed. Copper coil already wound. Took me 2-3 hours patiently from start to finish. High quality parts! Would absolutely recommended!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Všetko OK, trocha mätúci návod, ale na YouTube je veľa videí, ako postupovať, takže som išiel podľa toho.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2019

    Excellent, amazing quality, brilliant idea !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2019

    Very Nice.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$11.54
    • US$179.99
    • US$89.99
    • US$20.78
    • US$13.73
    • US$99.99
    • US$35.79
    • US$29.99
    • US$99.99
    • US$14.99
    • US$89.99
    • US$69.99
    • US$94.99
    • US$84.99
    • US$79.99
    • US$69.99
    • US$74.99