Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (107)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(107)
    • 5 Csillag(97)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/01/2021

    Practical product. I've only tried it once, but it works well. You know what they promised. It’s great and I think it’s very useful in the household. I will use it for insecticide and plant protection, but it is also suitable for disinfection. Very good value for money. In my country this product is offered at about five times the price !!! Recommended to anyone who wants to buy a similar product. And the quality is also good. He arrived from the European warehouse pretty soon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    product looks good but did show up with damaged switched and does not turn on due to shipping damage.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Kézbesítés ma 01-06-2021. Minden rendben. Nagyon elégedett vagyok. A porlasztó tökéletes gép, 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Llego dañada una de las dos piezas que procede hacer?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Spray szuper, kert permetezett 10 perc, kézi vett nap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    Nagyon jó gép várok 34day, csak a cég elfelejtette leírás és az EU 220/250 V, ez a tétel volt 110V / ha dugó minden született dedstroyet nagyon pitty.A 110V szükség adapter.Rg.Fivast

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2020

    please note that my order was for 2 no and unfortunately I received only one so kindly do the needful to send the remaining one

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    ricevuto oggi, imballo perfetto e macchina ok, già disinfettato il ristorante! Perfetto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    It arrived on time. The plastic part of the EU adaptor is too big so it cannot be connected and I had to buy a new one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2020

    nagyon jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft51 661
    • Ft4 775
    • Ft43 321
    • Ft3 820
    • Ft5 157
    • Ft6 049
    • Ft20 703
    • Ft2 122
    • Ft4 775
    • Ft85 976
    • Ft5 412
    • Ft11 146
    • Ft21 337
    • Ft4 775
    • Ft4 138
    • Ft1 271
    • Ft27 393
    • Ft11 771