Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (153)
  • Kép (34)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(153)
    • 5 Csillag(145)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/10/2021

    félelmetes autó offline akkumulátor is nagyon jó távirányító kiváló én vagyok a youtuber meg lehet nézni a teljes videó itt kicsomagolás és tesztelés https://youtu.be/SdnH8J0vwuU

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Rendelve: 2020.12.13 Szállítás 15.12.2020!! Szerintem nem lesz gyorsabb. Nagyon gyors szállítás. A csomag állapota nagyon jó. Szintén az autó és az alkatrészek a dobozon belül. Az alkatrészek teljesek, az elektronikus / akkumulátor jól működik. A harmadik MN99 autóm. Ez egy kicsit szép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2021

    Jó móka az én 5 éves fiamnak. Még a műanyag alkatrészek is képesek kezelni a legnehezebb terepet. Várom a jövőbeli fémfrissítéseket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    csodálatos áru, hengerelt át az erdő 40 percig, közvetlenül a kicsomagolás után és a töltés 1,5 Az óra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    what an awesome crawler! great build quality! durable and can crawl a lot of hills. recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2020

    This car is just awesome. the build quality is outstandingly good, much better than many cars costing hundreds more. I've owned a few Traxxas, Associated and Tamiya, however, this MN99 is my favourite. It's size is perfect for an indoor crawling track or your living room. Many upgrades available make this a perfect platform for beginners as well as seasoned rc enthusiasts. Banggood service was great. I recieved the car in half the time estimated. The only gripe is the fact that the box was pretty banged up, however, the contents were in perfect condition. I'm I'm very happy with my purchase and very happy with Banggood's excellent service. I've already purchased some upgrades parts from Banggood.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    MN 99 RTR Landrover Defender D90 trail truck! For $50 this is one amazing little rig! Ready to run straight out of the box, very capable and durable. Features 👇 Super detailed hardbody Super soft tyres Soft spring friction dampers Fully proportional steering and throttle 3 wire servo 260 motor metal chassis metal pinion and ring differential gears Includes a USB charger and a 1200mah 7.4v Li-on battery for upto an hour of trail action! I noticed a couple of new features compared to my MN99 from over a year ago, it's nice to see MN Models are still making little improvements. Theres a new brass bushing situated on the top steering link. The headlights now constantly stay on, whereas before they would only come on when you touched the throttle. The electronics also feel alot smoother than my older mn99, very nice slow control now. I highly recommend this little truck! 👊😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    I purchased this for my little boy who is 7, he loves it. it is a proper radio controlled car, fully proportional steering and throttle, so it’s easy for him to drive. it seems well made, the only thing I had to do was great the gears in the axels as they were dry. there is also the potential to upgrade this little truck as it shares a lot of common parts with others.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    A szállításról: 4800km van Shenzen és a magyarországi Kaposvár között, mégis egészben, hibátlanul megérkezett 2 hét alatt!!!👌👍Köszönöm mindenkinek! A modellről: Sajnos 1 lámpa hiányzott a készletből.😥 Valamint a próba járatás során a hátsó differenciál tányérkereke elforgott a tengelyen.Ezt pillanatragasztóval orvosoltam. Egyébként nagyon klassz jármű, amit érdemes feljavítani. Pár ötlet hozzá: D90 matrica készlet. WPL kerekek. Másik snorchel. Más lengéscsillapító. Az eredeti kicsit erős, ettől pattog az úton a kocsi.(Ha van lágyabb rugód, az is megteszi.)A lengőkarokat átmenő csavarral érdemes megoldani. Fém kardánok.(Esetlegesen) Motyó és szerszámok a kinézet feldobására. SZILIKON ZSÍR A DIFFERENCIÁLOKBA VALAMINT A MOTOR ÁTTÉTELÉBE. FONTOS! Maga a motor erős, gyors. Világítás mindenhová. Kb ennyi. Jó szórakozást!🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    Falta tudo o que é acessórios de embelezamento. falta luzes traseiras, puxadores portas, tampa da gasolina, limpa vidros, peças capot etc. já pedi ao banggood para enviar. o carro em si muito melhor do que estava a espera

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft38 501
    • Ft24 560
    • Ft29 516
    • Ft116 160
    • Ft54 102
    • Ft35 182
    • Ft22 900
    • Ft17 523
    • Ft66 483
    • Ft46 799
    • Ft24 915
    • Ft33 522
    • Ft16 925
    • Ft26 067
    • Ft21 240
    • Ft51 778
    • Ft31 998
    • Ft31 198