Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (214)
  • Kép (58)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(214)
    • 5 Csillag(191)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/05/2021

    Ha llegado bien pero la caja con algún golpecillo, pero el producto está en perfecto estado. Las primeras impresiones son buenas, ahora hay que meterle mano con los upgrades. Me llegó en menos de 1 semana. Muy recomendable.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    mükemmel tavsiye ederim bir kaç yükseltme gerekiyor sadece. onun dışında ürünü beğendim beklentinin üzerinde. It needs only a few upgrades that I would recommend perfectly. Other than that, I liked the product very much.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    what a fantastic service 8 days to the Uk the mn 99s is perfect and I will be ordering more MN models for sure I have already ordered some upgrade parts and can’t wait for them the price is excellent

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    A doboz egy kicsit megsérült a szállítás miatt. Nem buborék csomagolás a csomag csak egy műanyag, bummjó csomagolás. De a teherautó még mindig jó állapotban van és megfelelően működik. Kösz, eladó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    truck is great at first i could not understand crawling now i do and i look good doing it if youre wondering about this truck and the package do it no more

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    arrivato in tempi brevissimi 4 giorni in Italia il pacco era senza protezione ma non ci sono stati danni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Very good product! Very cost effective especially that it came with 2 batteries. fully proportional and long battery life.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    nagy autó, nagy potenciállal a bővítés. az egyetlen hátránya az alkatrészek listájának és a rendelkezésre álló cserealkatrészek hiánya. ez tenné a vásárlás erősebb alkatrészek sokkal könnyebb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    Nekem tetszik. Ez mind műanyag, de az ára rendben van. Meglepően jól kezeli a terepet. A 2 elem 30 + percig tart együtt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Kiváló termék. Hajt csodálatosan, és valóban nagyon jól részletes az ár. Ajánljon bárkinek, aki szeretne egy olcsó hobbi fokozatú csúszómászót!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 384
    • Ft88 283
    • Ft68 734
    • Ft17 023
    • Ft26 218
    • Ft70 282
    • Ft27 555
    • Ft26 010
    • Ft24 402
    • Ft29 815
    • Ft16 595
    • Ft9 456
    • Ft73 148
    • Ft29 636
    • Ft34 996
    • Ft17 654
    • Ft32 108
    • Ft18 206