Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (194)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(194)
    • 5 Csillag(175)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/10/2020

    Delivery - 10 days from the Czech Republic. In Poland, it was delivered by DHL courier (they delivered in Poland for as long as 5 days!). The model arrived in perfect condition. I immediately changed the headlamps to match the original Land Rover car. The model has incorrectly positioned indicators and front marker lamps. The headlights shine worse than the marker lamps! It will also need to be improved. Batteries of very low quality. Real capacity about 750 mAh, not 1300 mAh. The model is very nice and drives great, although the servo operation is not accurate. @@ Dostawa - 10 dni z Czech. W Polsce dostarczył kurier DHL (doręczali w Polsce aż przez 5 dni!). Model dotarł w stanie idealnym. Natychmiast zmieniłem przednie lampy na zgodne z oryginalnym samochodem Land Rover. W modelu są błędnie usytuowane kierunkowskazy i lampy obrysowe z przodu. Reflektoróy świecą gorzej jak lampy obrysowe!. Trzeba to także będzie poprawić. Akumulatory bardzo niskiej jakości. Realna pojemnośc ok.750 mAh a nie 1300 mAh. Model bardzo ładny i jeździ świetnie chociaz praca serwomechanizmu nie jest dokładna.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Ha llegado bien pero la caja con algún golpecillo, pero el producto está en perfecto estado. Las primeras impresiones son buenas, ahora hay que meterle mano con los upgrades. Me llegó en menos de 1 semana. Muy recomendable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    mükemmel tavsiye ederim bir kaç yükseltme gerekiyor sadece. onun dışında ürünü beğendim beklentinin üzerinde. It needs only a few upgrades that I would recommend perfectly. Other than that, I liked the product very much.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    what a fantastic service 8 days to the Uk the mn 99s is perfect and I will be ordering more MN models for sure I have already ordered some upgrade parts and can’t wait for them the price is excellent

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    A doboz egy kicsit megsérült a szállítás miatt. Nem buborék csomagolás a csomag csak egy műanyag, bummjó csomagolás. De a teherautó még mindig jó állapotban van és megfelelően működik. Kösz, eladó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    truck is great at first i could not understand crawling now i do and i look good doing it if youre wondering about this truck and the package do it no more

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    arrivato in tempi brevissimi 4 giorni in Italia il pacco era senza protezione ma non ci sono stati danni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Very good product! Very cost effective especially that it came with 2 batteries. fully proportional and long battery life.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    nagy autó, nagy potenciállal a bővítés. az egyetlen hátránya az alkatrészek listájának és a rendelkezésre álló cserealkatrészek hiánya. ez tenné a vásárlás erősebb alkatrészek sokkal könnyebb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Nagyon elégedett az RC munkákat, mint várható, már a jy66. A csomag egy kicsit sérült, de más, mint hogy elégedett doboz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 468
    • Ft24 721
    • Ft20 309
    • Ft2 368
    • Ft26 414
    • Ft43 010
    • Ft18 963
    • Ft22 011
    • Ft25 398
    • Ft30 140
    • Ft31 094
    • Ft45 565
    • Ft4 923
    • Ft35 713
    • Ft48 336
    • Ft7 694
    • Ft36 636
    • Ft38 176