Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (68)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(68)
    • 5 Csillag(59)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/04/2022

    A termék megfelel a leírásnak. A kivitelezés és a minőség nagyon jó. A méréseket nagyon gyorsan és pontosan végzik el. Jó olvashatóság, a nagy kijelző miatt. Pár hete már vásárolt egy ilyen mérőeszközt. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Nagyon ajánlom a vásárlás ezt a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2022

    Product corresponds to the description. Have tested the product and am very happy with it. Very good quality and workmanship. Measurement results are very accurate. Very large display, very easy to read. When loading, the LED lights green and when the battery is fully charged red. I am very satisfied with this product. Have already purchased a second device.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2022

    Kiváló eszköz. Ez az elektronikus eszköz nagy üzlet volt. A kijelző tiszta, a sok különböző rendelkezésre álló erőforrások segítségével kitalálhatja, hogyan kell használni őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2022

    Jó minőségű és jó ár elem, nagyon vonzó és elegáns design, teljesen automatikus érintőképernyő funkció szinte bármilyen mérés, otthoni használatra vagy a munkahelyen, jó minőségű elem és jó ajánlott ár OK jó munka Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2022

    Youtube link: https://youtu.be/BFL9eNaJBco The package arrived before the expected deadline, everything was neatly packed and undamaged. I am extremely satisfied with the product and I was surprised by the quality of workmanship and the appearance of the multimeter. The package contained everything listed in the description. After trial testing, I am satisfied with the performance of the device and compared it to a multimeter that was more than twice as expensive and the readings are identical and accurate. The price-quality ratio amazes me and I can definitely recommend this product. The screen is clear and legible. It is best seen when it is horizontal on the table, it is not necessary to tilt it like other multimeters I have. Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2022

    Nagyon jó és ugyanaz, mint a leírásban. Kösz, Banjó.com

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2022

    Semmi baj

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2022

    Nagyon kielégítő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2022

    paquete resubido en buen estado y funcionando, excelente 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2022

    thank you very much....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$36.95
    • US$42.99
    • US$46.99
    • US$16.99
    • US$189.99
    • US$23.09
    • US$125.99
    • US$19.62
    • US$32.33
    • US$39.26
    • US$119.99
    • US$91.99
    • US$169.99