Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (141)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(141)
    • 5 Csillag(123)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/11/2020

    I am surprised! Needed something to inspect ball bearing raceways with. Looking for frosting and fluting. To have that done in a lab costs around ten times the cost for this microscope. There are details down to less than 0.5 micrometers so I didn't expect much. But the prsence og EDM damages can very easily be studied with this cheap little "plastic" device. The light is more than sufficient for my needs - in fact, I use a weaker external lamp for those shiny ball bearing surfaces. My parts are too heavy for the stage, so I made an adjustable support and with that, I can put a 2 kg piece on the stage witout any problems. For me, Performance/Price ratio is more than acceptable. A note on the pictures: The "rainbow colors" are a result of the high resolution, the polished (to the naked eye) surfaces has tiny grinding lines and serve as an optical grating. Hence the "rainbow".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Boa Noite , o microscópio chegou tudo certinho , com todos os itens e funcionando perfeitamente , muito bem embalado e lacrado sem avarias , recomendo tanto o vendedor quanto o equipamento em questão , já testei e gostei muito .

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Imagem excelente. Muito bem embalado e chegou muito bem. ótima resolução e gravação em full-hd. único ponto negativo para eletrônica é a base plástica. Mas para imagens de biologia me parece perfeito. review em: https://youtu.be/3c4JW_3Xv1o

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2021

    Azt teszi, amit mond, jó nagyítás! Ha valami baj van velem, az olcsó műanyag. Remélem, sokáig fog tartani.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    nagyon jó digitális mikroszkóp feltárása és forrasztás SMD alkatrészek. De SMD forrasztás a mustool G1200 tökéletesen megfelelő. 18650 Lion akkumulátorral, de HDMI port nélkül

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2021

    Nehéz jó minőségű képeket készíteni, mert a vibráció a kamera gombjának megnyomásakor. Szüksége van egy távirányítóra vagy késleltetési beállításra a programban. Ha egy képet a PC kamera program, a felbontás sokkal alacsonyabb. Nem tudtam eltávolítani a lencsét #1 távol a csőtől, így csak az 1-es objektívet tudtam használni. A 7"kijelző objektív #1, a tétel volt min abt 300x nagyobb és max abt 2000x nagyobb, mint az elem. Nem tudom, mennyivel nagyobbnak kellett volna lennie a kettes lencsével. Bármilyen milyen jó termék, hogy az ár, és a szállítás gyors volt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Nagyon elégedett az ilyen képesség jó ár-érték arány. Használhatom a mellékelt monitort vagy nézetet a PC-ről a dugó-n-lejátszóval és a szabványos kamera alkalmazással a Windows 10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2020

    good value for money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    وصلت سليمة و من ناحية الجودة والوضوح ممتازة ولكن الاضواء بجوار العدسة باهته .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Item delivered in good condition. Very good product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft20 655
    • Ft4 930
    • Ft42 854
    • Ft14 488
    • Ft6 780
    • Ft30 830
    • Ft27 438
    • Ft4 314
    • Ft6 163
    • Ft13 751