Vásárlói vélemények

4.98 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/10/2019

    Very good product, along with the moisturizer. Very good composition!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2019

    Just received after a wait of 20 days but packaging was good and lets see how it performs once we use it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2019

    El producto llegó Super rápido, muy bien embalado y el resultado se nota en la primera semana. Muy sorprendida !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2019

    tardó un poco pero llegó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2018

    No me enviaron el eye gel de Mabox, me enviaron Mabox Retinol

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2020

    Nem engedi, hogy feltöltsem a képet, nem érkeztem jól csomagolva, a kartondoboz össze volt törve, de maga a termék is jól jött, Aztán átírom, hogy 🤪 vagyok, ha egy kicsit másfél hónapot veszek ki, az érthető a helyzet miatt, amin most keresztülmegyünk. Köszönöm. A csillagok is nem engedik, hogy szerkeszteni őket, mert a megjelenés adok neki egy 3 ✨✨✨

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2020

    Buenas tardes. Quiero informar que no he recibido este envío a día de hoy, 30 de abril y estoy viendo que ya lo dan por completado. Espero su respuesta. Un saludo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2019

    📯♥️Feels pleasant on skin. leaves it soft ..tightening effect more so if not too much used .lightens skin.l recommend this product.Works well for me. l am 78 yrs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    I'm surprised that for the low cost that the eye gel works so well. I have really bad dark circles and it worked as well as products that cost more than $60.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2018

    Este mensaje va dirigido a la empresa de mensajería. Si la entrega del pedido es en fechas posteriores al 31 de julio la dirección d entrega será la siguiente : Yolanda de Dios Ramírez C/ Fuerteventura 8 A 41702. Dos Hermanas Sevilla

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 377
    • Ft3 360
    • Ft3 971
    • Ft4 583
    • Ft2 351
    • Ft5 377
    • Ft5 041
    • Ft10 758
    • Ft4 032
    • Ft5 714
    • Ft4 032
    • Ft1 678
    • Ft4 705
    • Ft2 351
    • Ft5 377
    • Ft14 793
    • Ft3 696
    • Ft6 722