Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (122)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(122)
    • 5 Csillag(114)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • GeoVIP5
    GR
    18/01/2021

    nice product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    très bonne qualité. arrivé assez vite sans être tordu. RAS !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2019

    très bon produit. j'ai eu un problème car ça n'etait plus en stock (bien que j'ai pu passer commande), mais banggood à envoyé l'article très rapidement après que ça soit de nouveau dans les stocks. produits solide, sans irrégularités, parfait..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • sariz96
    HU
    27/12/2018

    I tried to use the B type pulleys (625zz Flat Type Plastic Pulley Concave Idler Gear) with M5x30 screws and Machifit Black 2060 V-Slot Aluminum Profile Extrusion Frames. I could see these products are suitable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • sariz96
    HU
    27/12/2018

    I tried to use the B type pulleys (625zz Flat Type Plastic Pulley Concave Idler Gear) with M5x30 screws and Machifit Black 2060 V-Slot Aluminum Profile Extrusion Frames. I could see these products are suitable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2020

    Minden gyors volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2019

    tardo un poco en salir de alla pero llego en lo previsto unas 3 semanas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2019

    Al sujetar los 3 perfiles con CELLO de color amarillo, sin haberlos protegido antes con un papel, han quedado manchados y ahora tendré que limpiarlos, tal vez con disolvente o gasolina, y perder el tiempo. MUY MAL esa falta de precaución a la hora de hacer el paquete.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2019

    Ottimo prodotto come da descrizione, come sempre tutto ok.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2018

    Het product werd geleverd zoals beschreven en snel geleverd. Alleen de verpakking was wat minder daar de geel oranje tape smurrie achter laat welke moeilijk te verwijderen is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 938
    • Ft5 599
    • Ft2 938
    • Ft4 134
    • Ft2 203
    • Ft5 143
    • Ft5 408
    • Ft2 569
    • Ft5 143
    • Ft4 408
    • Ft25 459
    • Ft17 821
    • Ft2 569
    • Ft2 203
    • Ft1 833
    • Ft3 673
    • Ft4 408
    • Ft6 614