Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (358)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(358)
    • 5 Csillag(340)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/02/2021

    Nagy termék és jó ár. Nagyon elégedett vagyok. A méretek ideálisak kis eszterga, marógépek vagy CNC gépek. Ideális termék azok számára, akik gyönyörködnek a mechanika. Javaslom. Nagy termék és jó ár. Nagyon elégedett vagyok. A méretek ideálisak kis eszterga, malmok vagy CNC-k. Ideális termék azok számára, akik belekóstolnak a mechanikába. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Its really good and well squared, i really find it useful and exact, only problem is the thread are withworth and holes are slightly unaligned. Here is my review video on my youtube channel. https://www.youtube.com/watch?v=ZXbgIgVksgM

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2021

    Erről nem sokat lehet mondani - jól megtervezett a pontos méretek, ahogy hirdetett, és a felhasznált anyag minősége megfelel az elvárásoknak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    Looks great, well oiled. Exactly 25-50-75. Very pleased.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Miután eltávolították a ragacsos trutyit, elég szépen feltakarítanak. A felszerelésem is megfelel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Arrived fast... very nice!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2018

    Blocchi 25x50x75 I blocchi arrivano a coppie, singolarmente protetti con carta oleata, imbustati un sacchetto di plastica e confezionati scatola di cartone in una scatola di cartoncino. Il tutto era protetto con un generoso strato di materiale espanso. I blocchetti che ho ricevuto presentano filettature M10, ma i fori passanti sono da 8.5 mm di diametro. In pratica forano tutto con il diametro di preforatura per la filettatura M10 e non allargano i fori passanti a 10.5 mm. Per assemblare i blocchetti ovviamente non si possono usare viti M10 normali perché non passano da fori da 8.5, comunque ci sono due strade possibili , o si costruiscono dei tiranti con la prima parte filettata M10 da avvitare nel blocchetto e la restante ridotta a 8 mm e filettata M8 da infilare nei fori passanti e fissare con dado flangiato, o si mettono nei fori filettati delle bussole di riduzione con filetto esterno M10 ed interno M8 e si usano dei bulloni M8. Le superfici esterne blocchetti sono rettificate

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2018

    External dimensions good and metric tick... Then it gets a little more interesting. All the unthreaded holes are about 9 mm. the threads are imperial as others have noted. On the largest surface the holes are a different pitch one way than the other (the long way is 14.05mm the short way 14.95). Between centres from edge to edge is 2.2” which would make sense for 7/32s pitch but the other way is 14.95m (nothing imperial). Only 5 holes are threaded all on the largest surface all the way through to the other side. I have no way of checking for parallel. All this said they will may a valuable addition to any workshop. They would be slightly better value if they were hard metric.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2019

    Bloki przychodzą owinięte w jakiś cienki drący się papier, nasączony smarem, którym są one zabezpieczone przed korozją. Powierzchnie są bardzo precyzyjnie wyszlifowane, gładkie i proste. Kąty proste są dość precyzyjne, i uważam, że wystarczające. W najniekorzystniejszym ustawieniu, można włożyć z jednej strony papierek 0,04mm, czyli wychodzi, że na 75mm jeden ma zbieżność 0,02mm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2019

    Tym razem troszkę gorzej. Poprzednio kupiłem jeden komplet, i bloki są idealne. Tym razem jednak, jeden ma odchyłkę 0,02mm na wymiarze 50mm, pozostałe boki są idealne. Ogólnie sądzę, że taka dokładność jest na większości amatorskich maszyn, i tak wystarczająca. Jedna uwaga do producenta, szkoda że niegwintowane otwory nie mają średnicy 10mm, można by wtedy bezproblemowo łączyć je śrubami.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 016
    • Ft6 171
    • Ft5 029
    • Ft6 897
    • Ft13 800
    • Ft3 629
    • Ft17 794
    • Ft3 991
    • Ft26 201
    • Ft15 722
    • Ft4 356
    • Ft63 929
    • Ft7 262
    • Ft14 464
    • Ft6 897
    • Ft6 897
    • Ft9 803
    • Ft3 142