Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(27)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2021

    illeszkedik tökéletes, de fogantyú nagyon gyenge törött két alkalommal használt, csavarok tartja a szerszámok alul két már laza, és a legtöbbjük nem szoros megfelelően, mert laza is 😭

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2022

    The tool system fits perfectly on my busybee CT039 lathe. I am not good with metric so I though it might be bigger that it is, but it is very strong and cuts chatter free. It fits my 1/2" carbide cutters from busybee just fine too. Excellent tool for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2022

    A szerszámtartó ma jött. Nagyon gyors. Jól néz ki. Mivel nem árulnak külön-külön további tulajdonosokat, két készletet rendeltem. Aztán kaptam 8 tartót, és pótalkatrészeket a poszterhez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2022

    Létrehozása után a tartó és rögzítés anya alkalmazkodni a torony a BV20 eszterga, az eredmény kiemelkedő 🤩🤩

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Nagyszerű torony, azt hittem, hogy egy kicsit nagyobb, de jól sikerült

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2021

    Ez egy játék! Nekem nincs értelme!!!! Amit rendeltem, az egy nagyon ugyanaz!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2021

    This is an excellent item. It is high quality and everything fits together smoothly. It came to me well packed and without any damage to packaging of contents. I am pleased with the item and i think it is excellent value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    Jó termék. Minden alkatrész jól illeszkedik. Az én eredeti típusom nem igazán illik bele, cserélni, megfelelően, de attól még elfogadható. Köszönöm a kiváló ajánlatot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2021

    Időben érkezett, jól csomagolt és az eszköz jó minőségű. Biztosan megéri a pénzt. A részek összeillenek, nincs játék, minden jól áll. Természetesen szüksége van némi tisztítás és olajozás előzetes használat. Nagyon köszönöm...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2022

    Teljesen jól sikerült. Ismételhetőség, ha több mint elegendő szerszámot cserélünk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$14.66
    • US$36.64
    • US$48.50
    • US$12.54
    • US$9.23
    • US$5.76
    • US$9.73
    • US$15.99
    • US$39.99
    • US$206.99
    • US$13.85
    • US$27.71
    • US$43.88
    • US$13.85
    • US$229.99
    • US$11.54
    • US$49.99