Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (280)
  • Kép (32)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(280)
    • 5 Csillag(268)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/01/2021

    Sehr stabile Ausführung.Leichter präziser lauf.Motor muss bei CNC 3018 aber mit dem mitgelieferten Kabel angeschlossen werden, sonst keine einwandfreie Funktion.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Contento muy bien echo lo que necesitaba para mi cnc gracias 🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    Jó vétel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    Nagy termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    megérkezett, mielőtt nagyon jó idő szükséges, hogy ellenőrizze elektronikusan is a csomagolás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    muito bom exelete produto, chegou antes do data prevista.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2020

    Kaptam sima szállítás körülbelül 1 hónap, vásárolt adókat tartalmazza, felár nélkül. 2-tengelyes lézermetszet 3. tengelyként hozzáadva. Nincs kitéve semmilyen terhelésnek, így nem tudom kommentálni az ellenállását, és mivel nincs szükségem energiára, kicseréltem a léptetőmotort arra a tengelyre, amit bekötöttem. A rajta lévő motor erősebb, mint az x tengelyhez csatlakoztatott motor, ezért megcsináltam ezt a változtatást. És azért használom a Z-tengelyt a lézermetszetben, mert 3-4 ismétléssel át tudjuk vágni az anyagokat, feltéve, hogy minden alkalommal, amikor a keresztvágás kb. 1 mm, a fókusz eltolódik. Beépítettem a Z-tengelyt a rendszerbe, mivel stabilizálni akartam a fókuszt úgy, hogy a Z-tengelyt 1 mm-re mozgattam minden egyes passznál. Elégedett :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2017

    the z-axis work ok, i ave used for laser and small drill engraver, the only problem is a small movement in one direction, is easy to fixing just add a bracket to hold everything, see image ..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2018

    product is too cost as compared to invoice the given and worst delivery by Aramex and custom clearance take too much time and the big irritation is bangood did not provide my details to Aramex even my mobile number so that they can't send link to send me the KYC link but the customer care of Aramex is too goods and I am still waiting for the another one product which is orders 26th March I think It will not be delivered even 26 of April

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2020

    Teljesen kiábrándító.... Kaptam teljesen más elemet várakozás után majdnem egy hónap...... Kérem, küldje el, amit rendeltem. Küldés Express módban, mivel szükségem van az elemre, amilyen gyorsan csak lehet. Ellenőrizze a követési szám....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 399
    • Ft14 242
    • Ft19 255
    • Ft28 486
    • Ft53 415
    • Ft21 364
    • Ft20 347
    • Ft32 048
    • Ft17 519
    • Ft24 925
    • Ft8 898
    • Ft63 821
    • Ft18 497
    • Ft22 875
    • Ft33 824
    • Ft39 882
    • Ft7 832
    • Ft14 488