Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (908)
  • Kép (100)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(908)
    • 5 Csillag(861)
    • 4 Csillag(41)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/09/2020

    My new square arrived today the packaging is great. The square is a great weight and I’ll be using it check how square my mitre saw blade is and other tools around my garage. Fantastic quality finish, the material and the durability of that material means that this square will be in my toolbox for years.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    il prodotto è buono e preciso. per la consegna ci sono voluti 4 mesi!!! la custodia di legno era rotta. il servizio clienti è pessimo

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    Arrived in good condition and good time. Very good time, considering what local lockdown has done to mail service in Victoria (AUS). 50x80mm will work in the places a full size square won't. Comes in it's own protective case. Very probably the cutest engineering tool I own. ;>

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    took awhile to get to me but all things considered that was to be expected. built solid a bit pricey but very nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    ürün çok kaliteli çok güzel bir kutusu var ürünü Türkiye’de bulamamıştım görünce hemen aldım çok hızlı teslimat teşekkürler bangood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Jó kivitelezés és pontosság.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Again, all is well and it was perfectly packed. Very good quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Praktikus és kiváló minőségű. Saját dobozzal felszerelve. =SYM=--------------------- Praktikus és kiváló minőségű. Saját dobozzal felszerelve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Produto veio bem embalado, e com um estojo plástico para guardar após o uso. Aparenta ser de boa qualidade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2020

    A tér jól néz ki és jó minőségű. Időben érkezett, és egy doboz is jól néz ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,051
    • Ft2,465
    • Ft3,082
    • Ft13,911
    • Ft9,839
    • Ft3,699
    • Ft1,046
    • Ft6,167
    • Ft2,774
    • Ft4,933
    • Ft1,064
    • Ft6,784
    • Ft9,253
    • Ft5,550
    • Ft4,008
    • Ft1,540
    • Ft1,897
    • Ft9,253