Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (62)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(62)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2022

    Január 16-án rendeltem ezt a terméket, és ma kaptam meg, a vártnál korábban. Ahogy a reklámcím is mondja. Kiváló minőségű hátizsák építési, az esőkabát a poggyász, mint jelentett, és nagyon nagy tárhelyet. Azt ajánlom mindazoknak, akiknek minden nap hátizsákkal kell dolgozniuk a hátukon, és azoknak is, akik utaznak, mivel sok helyet takarítanak meg a bőröndökből. Újra megvenném.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2021

    Very good product! Fast delivery and great quality! I recommend that to everybody. Thanks Banggood! 😉

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2022

    Imádom! Volt néhány probléma között azonban az ügyfélszolgálat voltak csodálatos! Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2021

    Molto bella e spaziosa. Ottimo rapporto qualità prezzo. Esteriormente molto ben fatta, un po’ meno nell’interno, ma per il prezzo è ottima.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Hová mész? - Nem tudom. Nagyon ajánlom! a táska minőségi vfm. jön vám nélkül egy e-vel

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    ez a termék 6 az 5-ből! a termék csodálatos és a szállítás gyors volt. De az egyetlen dolog, amit javítani kell, az a töltő. Lassabban tölt, mint általában. Javaslom, hogy az emberek megvegyék ezt a terméket. elképesztő!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2020

    it shipped very fast! great start. the bag is a bit confusing, so many zippers! but I think I've got it.. nice feeling material, expandable version. works very good. smartly done! too bad no raincoat, I'll probably DIY one soon.. I feel it could have a few more smaller pockets of varying sizes, or I haven't found them yet. and a good part of the bag strongly reminds you of a suitcase. not sure if the bag is going to easy in use, like when you do groceries, there's no time to figure out how your own bag works, so I hope I get that down. it's a bit of a complicated bag at first glance.. but overall, everything seems very nice! and so cheap! how?!? amazing! def. 5 stars. even if it breaks soon. still a nice deal! even our cats like it!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    Yanımda devamli bir 12.9 inc ve 9.7 inc ipad, samsung telefon, sarj cihazı ve diğer aksesuarları taşıyorum, sık sık güvenlik kontrol noktalarından geçiyorum, çanta benim için önemli, bu çanta tam istediğim gibi, fiyatıda çok iyi, hiç bir gümrük sorunu ve ödemesi yapmadan geldi, daha ne olsun.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    Great backpack! Fits everything I need for my job plus clothes and so many other things! thnx!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Nagyon jól készült hátizsák és szenzációs anyag, nagyon tetszett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$89.99
    • US$27.99
    • US$54.99
    • US$49.49
    • US$32.99
    • US$37.39
    • US$21.99
    • US$45.99
    • US$27.99
    • US$43.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$20.89
    • US$51.89
    • US$48.99
    • US$16.16