Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (65)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(65)
    • 5 Csillag(54)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/04/2021

    I think the keycap set is beautiful, only things i can think of that can be improved are the arrow key legends and removing the letters of off the bottom row keys

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2021

    Very clean, easy to install and good quality. I believe that the white color increases the brightness output of the RGB since its noticeably brighter than my Black key caps that I had before.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    very good quality imo takes longer to arrive if you live in the states like me. print quality is adequate and texture is perfect. feels like a different key board.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    igazán jó minőségű, keres egy billentyűzet modell, amely illeszkedik a legjobban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Jó érzés kulcssapkák. A szóköz nem illeszkedik megfelelően a Corsair K95 Platinumhoz, de ez a probléma a legtöbb egyedi kulcssapkával. A vártnál korábban szállították!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Meglepett, hogy milyen szép a betűtípus, és a színek nagyon jól meghatározott. Van egy kissé durva textúra, amitől úgy érzik, nagyon prémium. 10/10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Nagyon szép kulcstartók! Ne feledje, hogy ha párosítani Geek Testreszabott GK64XS, akkor meg kell homok a megfelelő műszak „oldalán", hogy képes legyen illeszkedni a kulcs. Ezen kívül, ez egy szilárd választás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    Jó állapotban, semmi gond, nagyon jó látni, adok egy teljes értékelést.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Gyönyörű kulcstartók!, nem vannak háttérvilágításban, ha nem tudnád, ezért vedd figyelembe, mielőtt vásárolsz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Imádom ezeket a kulcsokat, jól ment a favázámhoz

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft20 963
    • Ft17 263
    • Ft18 497
    • Ft19 422
    • Ft16 955
    • Ft13 872
    • Ft25 280
    • Ft19 730
    • Ft16 030
    • Ft12 330