Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/10/2019

    The cream is wonderful. Use before bed!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2020

    Se tardo casi 2 meses y medio en llegar pero. Todo bien venía muy protegido y ahora mi mamá los está probando.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2018

    todo bien llego antes de tiempo toca probarlo para ver los resultados

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    Ha tardado muy poco en llegar . Los resultados aún no lo se , me la he aplicado dos veces . La textura no es grasienta .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    nice and effective

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    no me ha llegado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2020

    nice very moisturizing but if you add much you will feel your face is plastic id recommend mix it with other creams in lil a amount just to feel the very moisturizing feeling and btw it has a very small odor so almost to odor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    I have been using this product for a few months I find it is excellent delivery was fast so no issues at all

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    A termék nagyon gyorsan megérkezett Brazíliába, nem fizettem díjat, és a retinol minősége nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    Just started using it. Real nice packaging. Creamy consistency. Has a slight scent but not overpowering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 287
    • Ft2 478
    • Ft140 937
    • Ft119 869
    • Ft52 204
    • Ft9 432
    • Ft12 577
    • Ft3 142
    • Ft13 486
    • Ft2 793
    • Ft3 736
    • Ft5 309
    • Ft8 454
    • Ft8 454
    • Ft25 059
    • Ft20 405
    • Ft22 153
    • Ft5 029