Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (102)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(102)
    • 5 Csillag(90)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/08/2021

    Nagyon jó, de a bélés instabil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2020

    Chegou em perfeito estado produto é como na descrição a numeração é correta e meu marido achou super confortável..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2020

    É bem trabalhada e confortável

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    A minőség és a jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    I followed the measurements on this site and it suggested I get size 7. That sounded small to me but I trusted it. Turns out they are a little bit small. I should have gotten 7 1/2 or 8. They look like sandals, but feel like aqua socks. Very soft bottom. They look exactly like the photo. Shipping took 3 weeks. Good shoe for the beach but probably not to replace shoes or sandals for walking around town.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    A csomag 2021.06.6-án érkezett Izraelbe június 9-én, a csomagot átadták a boltba átvételre, négyszer mentem el a boltba, hogy felvegyem a csomagot, de nem találták meg, majd megtalálták a raktárban, A padlón a polcok és dobozok alatt, nagyon idegesnek kellett lennem, nagyon tetszett a csomag, a jó cipő, és a törölköző, most nem tudom, hogy vegyek tőled, hogy ne keressek csomagokat,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Júliusban rendeltem, csak szeptemberben érkezett meg. Nem kell szandál az őszi szezonban. Soha nem fog vásárolni egy elemet, hogy az, hogy. A termék nagyon jó minőségű volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Végre megkaptam a rendelésemet. Nem kételkedtem benne, csak sok türelemre van szükség. Ismétlem, türelem. Nagyon szépen köszönöm. A szandál olyan király. Az emberek azt kérdezik, honnan szereztem őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    A méret egy kicsit szűk az én szokásos 10US méret. Jól megépített és kényelmes. Ajánlom a kiváló érték/minőségi ár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Nagyon szép, de kicsit nagy volt. Még mindig próbálom kitalálni, hogyan cseréljük ki a megfelelő méretet, mivel ez ajándék volt. Nem teljesen világos, szóval vevő, vigyázz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 494
    • Ft20 351
    • Ft17 406
    • Ft17 762
    • Ft17 685
    • Ft8 511
    • Ft18 502
    • Ft21 463
    • Ft7 524
    • Ft23 311