Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (146)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(146)
    • 5 Csillag(132)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    A termék megfelel a leírásnak. Az anyag hasonló a természetes bőrhöz. A mérettartó alkalmas egy 6" okostelefon, még egy esetben is. Az öv maximális szélessége körülbelül 4 cm. Ugyanakkor a lyuk meglehetősen keskeny, vastag övek nem haladnak át.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Чехол хорошего качества, приятный на ощупь. По виду - натуральная кожа. Брал размер L, рассчитанный на диагональ 6.5 дюймов. Для моего телефона немного великоват (на фото внутри кобуры Redmi Note 8 в собственном чехле. Плюс остаётся свободное пространство. Из недостатков - не совсем удачный покрой. Телефон и так габаритный, ещё и плоский шов чехла увеличивает его в размере примерно на 2 сантиметра. Пробовал размещать его как с левой, так и с правой стороны ( на фото видно). В принципе, можно носить и так, и так - дело привычки. Немного были задержки с доставкой, но не по вине продавца или Banggood. За задержку площадка компенсировала мне 600 BG Point. Заказом полностью доволен, покупайте и получайте удовольствие.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    A mobiltelefon táska minősége kiváló. Én is hallom a hangokat a mobiltelefon, hogy nem volt a helyzet az előző táskám, mert teljesen zárva volt. De van egy nagy hátránya is. Ülés közben a telefon felső sarka a testbe tolódik. Lehetetlen, hogy a telefon a táskában maradjon. Nem vagyok olyan vékony.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    Great phone holder for my Samsung S21! I just needed to change my case to accommodate the slim leather snug fit. The snap-in leather snap on was on point and helps the phone stay in place incase I have to run or am riding my bike!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Качество хорошее. Хорошо упаковано. Подойдет на ремень шириной до 4 сантиметров.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Nagyon jól megtervezett és készített. egy szép és biztonságos módja annak, hogy egy mobiltelefon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    Jó minőségű, szép design

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    Szemét!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    It is genuine leather guys I'm shocked. This size can hold note 20 easily and even bigger and thicker phones.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Köszönöm, 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8,481
    • Ft9,839
    • Ft7,803
    • Ft9,499
    • Ft4,316
    • Ft10,178
    • Ft8,821
    • Ft9,499
    • Ft7,463
    • Ft8,821
    • Ft9,499
    • Ft10,517
    • Ft7,710
    • Ft5,427
    • Ft9,499
    • Ft9,839
    • Ft8,481
    • Ft11,875