Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    A megrendelést futárral érkezett a házra, váratlan és nagyon kellemes. A megrendelés feldolgozása hosszú, de szállítás 1,5-2 hét. A minőség szuper. Nincsenek külföldi szagok. Én ajánlanám az eladót.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Strong, light, good quality fine leather, a bit huge, Delivery was faster than expected.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    very nice wallet recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Very nice quality leather & wallet design. I'm an average guy with 36" waist. It would be nice to be able to use it without the chain restricting me from holding the wallet in front of me. I wish the chain was about 4-5 inches longer so I could secure it to my belt loop on the front and be able to pull out my wallet. The D ring should go on the other end so when inserting in pocket the side with the snap would face outside. Overall, very good quality leather/design for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    Fekete színben rendeltem saját célra. Kimondottan férfias, masszív, valódi bőrből készült pénztárca, sok kártya tárolóhellyel két oldali aprópánz tárolóval, ami zippzáras. Csak ajánlani tudom, kitűnő termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    briliáns, mi egy árk egy panasz (a pénztárca nem volt pénz benne), de még mindig egy árok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Nagyon tetszik ez a tárca, és rendeltem egy másikat a bátyámnak. Gyakorlatilag minden benne van, amit a tárcámba akarok dugni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Good product what I have expected for the right price. Delivery to my "door" without delay and problems. Thank You "Banggood Team".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Nice and safe. Good purchase

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Die Qualität geht in Ordnung. Viele nützliche Fächer. Zwei Fächer mit Reißverschluss.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14,697
    • Ft10,253
    • Ft6,492
    • Ft5,280
    • Ft9,320
    • Ft9,010
    • Ft10,253
    • Ft9,569
    • Ft5,809
    • Ft10,492
    • Ft9,911
    • Ft10,253
    • Ft9,227
    • Ft10,937
    • Ft7,860
    • Ft10,595
    • Ft8,543
    • Ft37,291