Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/06/2021

    Вроде бы все было хорошо. Но доставка по России опять дала сбой. Пакет пришел протёртый до обуви. Фоткать не стал, так как обувь была только немножко испачкана. А вот размер! Заказывал 11-й, пришёл 13

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    A szállítmány viszonylag gyorsan érkezett. Csalódásomra, nem kaptam meg, amit rendeltem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    A termék nagyon kiváló, így megrendelték, de megérkezett, különböző színű és méretű, kérjük, segítsen, és cserélje ki a terméket, és javítsa ki a hibát, kérem

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    nagyon kényelmes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Nice comfortable shoes. The upper carcass of the shoe to which the suede upper and sole is attached to is a sort of odd stretchy synthetic material, similar to that which beach shoes are made from. This material is also visible around the top of the shoe opening, which is as shown in the product images but may not be that obvious until you have actually seen the shoe. It's not an issue as such, the (grey in my case) material is a good colour match to the suede so it doesn't detract from the shoe overall and is probably necessary to allow you to get your foot into the shoe, as the shoes are a good close fit. Talking of fit, after measuring my feet against the size guide I ordered a UK size 8, which is my normal UK size. These fit closely, which I believe is the idea of the design, which is also just fine. The shoe is fairly narrow, but I have narrow feet anyway, if you have wider feet I think at least a size up, as suggested in the size guide, would be a good plan.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Az áru sértetlenül érkezett. Nincs igény, csak egy eladó, aki tökéletesen végzi a munkáját. Az érkezés időzítése és a postai ügynök munkája is meglepett: nagyon gyorsan, nincsenek kanyarok és dudorok a csomagon. Mi több, az áru egy vászonzsákban van, még kár is kidobni. Még nem használtam finomságokat, jövő hónapban újra indulok - túl meleg van ahhoz. Tehát semmit sem tudok mondani a termék minőségéről, az egyetlen dolog - úgy néz ki, elég tisztességes, és a méret tökéletesen illeszkedik mind a hossza és szélessége.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Az alakja kissé eltért a képtől, de a könnyű viselet miatt nem volt probléma. A méret is nagyobbnak tűnik, mint a kijelző. Ez gumi helyett húr, így ha túl sokat húzod, akkor nehéz lesz megtalálni a helyet, ahova menni kell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Az áru tökéletes állapotban érkezett. A várt időkereten belül. Nagyon elégedett a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2021

    Szép cipők

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    Nagyon kényelmes cipő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 340
    • Ft16 341
    • Ft15 093
    • Ft15 222
    • Ft8 803
    • Ft21 427
    • Ft17 068
    • Ft20 339
    • Ft13 520
    • Ft6 535