Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/03/2022

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    very nice quality and design as advertise and I good that I the size next to my usual foot size. Instead og 41 and ordered 42 and with allowance.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    jó cipő kapott ma köszönhetően eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • AriVIP4
    HU
    05/01/2022

    Mivel korábbi rendelésnél már tapasztaltuk, hogy egyel nagyobb méretben kell rendelnünk, így tökéletesen megfelel a cipő! Szépen kidolgozott, elegáns termék!👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    Nagyon keskeny cipőket általában vissza kell szállítanom. Hogy csináljam? 43-44-es cipő van rajtam Át kell költöznöm 46-ra vagy 45-re Vagy van egy másik cipőd, amit ajánlhatsz

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Szép design és szín. A talp gumi, és nem olyan erős, mint vártam. Jól nézel ki Keskeny, de jól illeszkedik. Viseljen hosszú nadrágot nem túl sokat le, jó lenne rövidnadrág, mint szép cipő. Nem tudom, meddig tartanak, de elfogadható áron és elégedett a vásárlás. Újra megvenném őket!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    I bought these for my husband's birthday and we were invited to Juneteenth celebration,they were the talk of the day,all day.Everybody loved them even the women and the younger men that were there.Of course I told them where to get them.My husband loves them!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2022

    perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2022

    A szállítási idő túl hosszú.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    received today. thank-you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$54.27
    • US$63.24
    • US$43.16
    • US$56.58
    • US$40.99
    • US$22.99
    • US$61.20
    • US$47.34
    • US$47.99
    • US$37.09
    • US$39.09
    • US$70.44
    • US$54.27
    • US$55.99
    • US$56.99
    • US$61.20
    • US$10.99