Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (136)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(136)
    • 5 Csillag(123)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2021

    получили за 2недели упоковка -мешочек-слабовато обувь слегка помялась туфли хорошие-покупкой доволен рекомендую !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    For the price, these seem like pretty good shoes. I only got them yesterday, so haven't worn them a lot yet - maybe I will update in a month to say how they are holding up. But they feel good out of the box. The only strange thing is noticeable in the picture below. One shoe is completely black, and the other shoe has a little brown on the upper... is this a mistake or a "style" choice? I'll keep them anyway, since it's barely noticeable, but still seems strange...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    ممتاز 👌 انصح بذالك المتجر

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Meu esposo amou! chegou bem rapidinho.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    A Cipő nem olyan rossz olcsón!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    very nice design and very comfortable to wear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    Kiváló termék és jó minőség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2021

    Jól illeszkedik a meglehetősen széles lábamra. Egy nagyobb méretűt rendeltem el, és elégedett vagyok. Kiváló állapotban érkezett gyorsan. Mint a hasonló ázsiai bőrtermékek, van egy gyenge kémiai szag, valószínűleg bőrbarnító folyamatból. Úgy tűnik, néhány nap múlva eloszlik. Összességében nagyon elégedett vagyok ezekkel a cipőkkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    Luxus „kerekek" gyönyörű bőr!!!! Kényelmes, mint a ház papucs!!!! Puszta öröm!!! Tíz nap alatt kézbesítették. Nagyon boldog vagyok a vásárlással!!!! Javaslom!!!! Luxus „kerekek" ВЕЛИКОЛЕПНАЯ bőr!!!! Kényelmes, mint otthon papucs!!!! Teljes élvezet!!! 10 nap múlva szállítják. Nagyon ДОВОЛЕН ПОКУПКОЙ!!!!! РЕКОМЕНДУЮ!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Rendkívül puha cipő. A mérete elég nagy. Ha az út végén megtudnék egy méretet, az jó lenne. Ez egy elég jó vétel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 021
    • Ft6 780
    • Ft16 733
    • Ft11 405
    • Ft18 870
    • Ft4 622
    • Ft16 378
    • Ft4 625
    • Ft17 445
    • Ft23 143
    • Ft16 021
    • Ft13 872
    • Ft13 872
    • Ft19 940
    • Ft11 747
    • Ft18 157
    • Ft14 180
    • Ft21 580