Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (18)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(18)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/06/2020

    Gyors szállítás, nagy design és minőség. És nagyon könnyű, ideális a nyárra!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2022

    A 8-as méret 40-es legyen, nem 41-es. Hogyan térhetek vissza és válthatok 40-re? A cikked olyan nagyszerű..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2021

    kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    A cipő jó állapotban érkezett. A méret pontosan az volt, amit rendeltem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Niniice cipő, mint fotó Tetszett....de túl sok késés a szállításban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    hola perdón pero no me a llegado mi pedido por alguna razón , pulse el botón de envío confirmado pero no allegado mi pedido discúlpame sigo esperando mi envío

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    The shoes are comfortable and stylish. I would not be able to find a similar product locally. Shipping was longer than anticipated, but no issues with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Nagyon elégedett a cipőmmel. A méret nagyon jó volt. A leírás és a fotók is rajta voltak. A tranzakcióval kapcsolatos általános tapasztalatom a következő volt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    Időben érkeztem - a leírtak szerint és nagyszerűen illeszkedve - a férjem szereti őket - köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2020

    値段の割には安っぽい質感でした。デザインはGoodです! It was a cheap texture for the price. The design is Good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$61.20
    • US$32.33
    • US$62.36
    • US$44.99
    • US$55.55
    • US$29.99
    • US$51.96
    • US$48.50
    • US$34.99
    • US$84.99