Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (105)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(105)
    • 5 Csillag(100)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/02/2018

    I received it yesterday, and I immediately replaced my old wallet for the new! I love the color and its attractiveness. I also like the fact that it meets new age/modern time and even has a Micro SD memory card slot. It contains ample credit card slots and deep segregated pockets for organizations. Suggested future enhancements to the wallet in v2.0: Add Cryptocurrency slots, it's the future.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2018

    кошелёк хорошего качества 👍на ощупь мягкий. упаковано в простой пакет .доставка быстрая до Башкирии Благовещенск за 14 дней...и это радует...швы ровные пахнет кожей но запах не резкий вообщем покупкой доволен

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2018

    premium looks. excellent utility. good workmanship.timely delivery.enjoyed shopping on banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2019

    جميل ، انيق رايق

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2018

    good but delivery is too late overall is good ... value for money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2018

    15 günde ulaştı elime hızlı kargo türkiyeden alacaklar için ürün anlatıldığı gibi kullanılır güzel ürün tavsiye tşk banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2018

    Exelent product and very usefull.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2017

    very good quality leather. Max thought out and comfortable. I recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2021

    Nagyon szép pénztárca, a minőség nagyon jó, figyelembe véve az árat. Az egyetlen hátránya az, hogy nincs benne érmék erszény, amit nem vettem észre. Ezen kívül, nagyon elégedett a termékkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8,142
    • Ft7,124
    • Ft11,196
    • Ft8,142
    • Ft11,196
    • Ft9,253
    • Ft12,554
    • Ft6,445
    • Ft5,766
    • Ft11,536
    • Ft6,445
    • Ft10,857
    • Ft6,445
    • Ft12,214
    • Ft12,214
    • Ft6,106
    • Ft10,517
    • Ft7,803