Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (21)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(21)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/01/2021

    Jól néz ki a termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Gracias recibí los zapatos, todo conforme en 21 dias excelente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    its say in pictures sale water proof but these are not waterproof and not comfortable its Harting my heel and feet is very very wait never buy again

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • cYcVIP4
    ZA
    10/06/2021

    nagy csizma - van egy jó illeszkedés szinte tökéletes, ami egy jó dolog A minőség is nagyszerű és nagyon kényelmes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Molt còmodes i disseny atractiu. Però el material de microfibra es pela i sorgeixen aviat algunes rascades.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Thanks I receive my men outdoor waterproof boots...I am happy to get it ...good for the price. thanks again..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    valóban egy nagyon szép cipő, de a kis oldalon, de én képes leszek használni, de egy vékony zokni szükséges. tekintetében fr.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Very fine shoe. Wellfitting. Waterproof remains to be tried , but I am certain it holds out.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    good quality shoes. A little too tight. I advise to order 1/2 size larger than normal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    elégedett ügyfél itt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 971
    • Ft18 002
    • Ft16 915
    • Ft21 052
    • Ft19 548
    • Ft19 171
    • Ft16 889
    • Ft16 759
    • Ft18 419
    • Ft16 540
    • Ft18 419
    • Ft18 796
    • Ft15 036
    • Ft21 306
    • Ft16 273
    • Ft17 195
    • Ft18 796
    • Ft16 091