Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (56)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(56)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/03/2022

    Szemüvegek kiváló minőségű anyagból készült, tiszta optikával Hosszú élettartam Opticsok nehezen karcolható! Törhetetlen, rugalmas! Könnyű viselni, jó vásárolni kevés pénzért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2018

    un par de lentes en perfectas condiciones igual que en la descripción.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    molto piacevoli buoni occhiali da lettura

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2019

    Great reading glasses. I have many but these are my favorites. Light and durable!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2022

    A reklámnak megfelelően

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    leszállították

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Ricevuto in poco tempo e già provati. Sono molto soddisfatto dell'acquisto di questi occhiali in quanto anche il materiale mi é piaciuto molto e da quello che riesco a capire mi durerà molto tempo. Sono andato sul sicuro perché ho già acquistato un'altro paio di occhiali con soddisfazione e sono certo che quando mi servirà un altro articolo tornerò a comprare su questo sito. Ottimo e grazie

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2019

    perdon aun no se ha recibido, esperare otros dias y hare mi comentario, perdon fue error de dedo el haber apretado la confirmacion de recibido. Gracias

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2018

    The glasses with magnification strength: 2.0 was OK, but with magnification strength: 2.5 was very-very bad. The lens works fine only in the middle. Around the center have serious focus problems. Please check this item, is useless.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2018

    Glasses looks nice, frame is really light and elastic. But I didn't pay attention lenses are not made of glass but some synthetic material. These lenses (+2.5) are out of focus and they are not good for my eyes.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$14.94
    • US$23.93
    • US$16.16
    • US$46.19
    • US$21.93
    • US$18.99
    • US$25.40
    • US$26.44
    • US$19.54
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$21.93
    • US$20.69
    • US$11.49
    • US$9.99
    • US$16.09
    • US$21.99
    • US$324.00