Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (302)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(302)
    • 5 Csillag(249)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(6)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/02/2021

    a termék jó, de 5 hónap telt el a megrendelés óta, amely úgy tűnik, hogy nekem határozottan túl.A többi feladóval nem haladtam meg a 2 hónapot. (Fordítva)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    20 nap múlva érkezik. A minőség nem túl jó. Figyelembe véve, hogy az ár kielégítő. Van némi torzulása. Nem akart újra vásárolni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    A rendelés gyorsan és sértetlenül érkezett, a poharak könnyűek és kényelmesek. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    jól illeszkedik és szép design :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2017

    Так получается, что свои очки для чтения я ломаю или теряю каждые 3-4 месяца. Но благодаря Banggood мои затраты на покупку новых минимальны. Только эту модель я уже приобрел 6 раз! Цена/качество оптимальны.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2016

    Light, comfortable, and durable. Perfect. Anc really can't be beat for the price. I make the mistake of putting my reading glasses in my pocket all too often. It's fine most of the time, but then I squat down and CRACK! They break. I was buying them from the dollar store because I went through them so often. Then saw this and thought why not try them. Glad I did. Bonus is that they look pretty good too, like much more expensive glasses than they are.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2019

    Понравился дизайн,большие небьющиеся окуляра, действительно оригинальная раскадровка на 1/3 окуляра.Нижний соответствует 1,5 диоптрий для чтения,середина на 1 диоптрий.для компа, ,верхняя часть 0 диоптрий.,для просмотра "сверху очков",быстрая адаптИз минусов маленький размер на переносице если учесть,что у меня не широкая переносица,очки плотно садятся на средине носа,что создает небольшой дискомфорт.наклейки на окулярах снимаются.И главное:заказывали с усилением 2,А ПРИШЛИ С УСИЛЕНИЕМ 1,5 Help!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2018

    Получил данный товар. Качество очков очень хорошее, лёгкие, удобные. Я доволен!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2017

    Ottimi, e leggerissimi Materiale plastico , che fa' il suo dovere Arrivo in un mese circa Consigliabili

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Arnoldo
    DE
    22/01/2017

    I bout two of the unbreakable glasses with the strength 2.0 and 3.5 . The glasses look good. The optics is pleasant for my eyes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 517
    • Ft8 939
    • Ft3 215
    • Ft5 362
    • Ft5 721
    • Ft4 024
    • Ft3 931
    • Ft7 152
    • Ft3 931
    • Ft12 517
    • Ft3 575
    • Ft10 370
    • Ft3 575
    • Ft3 931
    • Ft5 721
    • Ft7 152
    • Ft11 752
    • Ft10 014