Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (188)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(188)
    • 5 Csillag(172)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/11/2021

    A cipő kényelmes és puha. Kényelmesen fekszik a lábadon. A méret megfelel az eladó méretének, és azt javaslom, mérje meg a lábát. Szép volt, talppuha.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2021

    kiváló minőségű. Nem széles láb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2021

    A bőr nagyon puha, gyönyörű. Férj - elégedett!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2019

    I ordered these shoes because of special offer and I liked the form and casuality of his appearance. When they arrived, I was very positive surprised about the quality and also the apperance and flexibility and weight. It is very comfortable, it has good fitting comfort, good grip, very trendy appearance and the best, you can put it on without socks, because of the very good inner shoe. You can carry it all the day without problems, it has air holes at both sites of the shoe, which allow intaking fresh air and outtacking of sweat, so that the shoe breathes. For a price of until 30 US$ I can recommend it without problems. When you can order it for less, more better.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2019

    Zapato tipo mocasines de piel con suela eva muy ligeros y suave al tacto, pero no es de piel como se anuncia, es tacto piel, de apariencia muy agradable y al usarlo es muy suave y comodo, aunque si es recomendable pedirlo acorde a la talla de uno por el uso va a tender a aflojarse, relación calidad precio inadecuado como ya mencione por no ser piel.el zapato es muy bonito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2018

    Buy the red brown one, same as the pictures. Comfy and lightweight, perfect for walking. Recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2019

    it's very very nice 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2018

    light, paper, I do not know how it will be when it gets wet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2019

    o sapato ficou perfeito no pé, muito macio e bonito , chegou com menos de um mês, lembrando eu comprei um número maior. Ex: o meu é 43, pedi 44.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2019

    Actually nice and comfortable shoes for a reasonable price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$51.96
    • US$39.89
    • US$39.09
    • US$71.60
    • US$50.85
    • US$64.84
    • US$53.12
    • US$63.83
    • US$62.36
    • US$76.22
    • US$68.13
    • US$66.98
    • US$25.29
    • US$46.19
    • US$24.96
    • US$66.98
    • US$51.96
    • US$23.09