Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(50)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/03/2021

    I am very happy with my purchase. Like any new pair of leather shoes, it will take wearing them several times to get the fit you want. I've gotten several compliments on them and that's a big plus.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2021

    gooods...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    A kérés rövidesen beérkezett. Köszönöm ~

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    Ismét a megvásárolt termékek a megadott szállítási időn belül érkeztek meg, és a reklámozottak voltak. Nagyon jól illeszkednek, és így megerősíthetem, hogy a méretezés normális lábbeli világszerte. Alig várom, hogy viselje őket, és ad egy frissítést hónapokban jön a kopás. Ezért ajánlom ezt a terméket, mint reklámozott és szállított határidőn belül.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    The shoes are nice and the size is right, the only problem is the zipper on front doesn't close when I put them on. I have decided to rather put on the shoes without the socks because only then I can get the zipper to close. When I placed the order the expected delivery date was the 26 June 2021 which was on a Saturday. I therefore expected to receive the parcel on the 24 or 28 June. On the 28th June when I did the parcel tracking, the system had pushed the expected delivery date to the 17 July 2021, I was disappointed and very furious, however the shoes got delivered on that same day (28 June) literally five minutes after I had done the tracking. My anger changed in to joy, I immediately became excited, well done Guys!!! You got me worried only to surprise me!!! Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    A két pár Menico cipőmet korábban kaptam, mint a várt időpont. Nagyon jó! Sajnos a cipő mérete nem stimmel, megrendeltem US méret 7,5 (Egyesült Királyság 7) vagy (41!), amerikai méretben 7 (Egyesült Királyság 6.5) vagy 40-es méretben. ami feszül, ezért a cipzár csak félig megy fel! Még van egy pár, amit át kell néznem. Remélem, hogy a méret helyes! 41-es méret!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    I received my order on 30.April.2021. In the left one of the shoes, the leather is not stretched and is abundant. In the photo. What is your suggestion for this? I think the skin is covered and unhealed. Shoes were manufactured that way. I guess you don't do quality control. Let me state that I cannot give positive reference for Banggood shopping. Best Regards .

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Megkaptam a cipőt, rendben vannak! Csak egy problémám van, a céged egy örökkévalóságig tartott, hogy megszerezze nekem. A jövőben kérem, lehetne egy kicsit gyorsabb! Köszönet cipő illik, és kényelmes, nagyon különböző. Jó hangterméknek tűnik. gyenge ügyfélszolgálat bár.Soha nem kell három hónap, hogy ideérjen. Ráadásul nem válaszolnak az e-mail üzenetre, érdemes lenne ezen dolgozni, ha azt szeretné, hogy a piaca javítsa a termelékenységét az USA-ban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    Bár eltartott egy ideig a szülés, most is rajtam van az a csizma. Ezek a csizmák nagyon kényelmesek (nyári) csizmák, és mivel újak, azt hiszem, még kényelmesebbek lesznek. Úgy érzik, mintha szandált vagy papucsot viselnék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    Ezt a cipőt azért vettem, mert a sportkocsimat vezettem. Puhák és illeszkednek a lábamhoz, tökéletesek a tervezett célra. Ezek a cipők nem túrázásra vagy hosszú sétákra szolgálnak, de nagyszerűek a vezetéshez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 781
    • Ft20 879
    • Ft19 249
    • Ft18 781
    • Ft19 846
    • Ft19 166
    • Ft18 578
    • Ft21 466
    • Ft17 632
    • Ft15 266
    • Ft18 399
    • Ft20 314
    • Ft20 782
    • Ft16 593
    • Ft23 766
    • Ft24 165
    • Ft19 166
    • Ft11 448