Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (79)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(79)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/03/2021

    I am very happy with my purchase. Like any new pair of leather shoes, it will take wearing them several times to get the fit you want. I've gotten several compliments on them and that's a big plus.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2021

    nagy anyag és kényelmes kopás és gyors szállítás

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2021

    gooods...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    A kérés rövidesen beérkezett. Köszönöm ~

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    Ismét a megvásárolt termékek a megadott szállítási időn belül érkeztek meg, és a reklámozottak voltak. Nagyon jól illeszkednek, és így megerősíthetem, hogy a méretezés normális lábbeli világszerte. Alig várom, hogy viselje őket, és ad egy frissítést hónapokban jön a kopás. Ezért ajánlom ezt a terméket, mint reklámozott és szállított határidőn belül.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    The shoes are nice and the size is right, the only problem is the zipper on front doesn't close when I put them on. I have decided to rather put on the shoes without the socks because only then I can get the zipper to close. When I placed the order the expected delivery date was the 26 June 2021 which was on a Saturday. I therefore expected to receive the parcel on the 24 or 28 June. On the 28th June when I did the parcel tracking, the system had pushed the expected delivery date to the 17 July 2021, I was disappointed and very furious, however the shoes got delivered on that same day (28 June) literally five minutes after I had done the tracking. My anger changed in to joy, I immediately became excited, well done Guys!!! You got me worried only to surprise me!!! Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    I received my order on 30.April.2021. In the left one of the shoes, the leather is not stretched and is abundant. In the photo. What is your suggestion for this? I think the skin is covered and unhealed. Shoes were manufactured that way. I guess you don't do quality control. Let me state that I cannot give positive reference for Banggood shopping. Best Regards .

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2022

    A gyönyörű csúszásmentes „Menico" vezetői csizmám, kézzel varrva Indonéziában vagy egy másik szegény ázsiai országban, a Deutsche Post-on érkezett az Egyesült Államokból tíz nappal a tervezett időpont előtt, amíg távol voltam, És a bátor DHL futár bedobta őket a postaládámba, annak ellenére, hogy tolvajok és gondnokok loptak el csomagokat az elavult, régimódi, vad európai országainkban. Mindazonáltal teljesen elégedett vagyok a vásárlással, a bőr mérete, színe és puhasága kivételes, és nagyon könnyű bővíteni ezt a modellt a fából készült szájfeltétekkel-nagyítókkal. Köszönöm, Bummjó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2021

    Ezek a cipők szépen készülnek, és nagyon egyedi megjelenésük van. Az unokaöcsém szereti őket, és örömmel fogadta őket. Nagyon stílusosak és nagyon eltérnek attól, amit általában az üzletekben látnak, nagyon lenyűgözött a kézi varrás. Tudom, hogy a jövőben más lábbeliket is fogok venni a jövőben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    A két pár Menico cipőmet korábban kaptam, mint a várt időpont. Nagyon jó! Sajnos a cipő mérete nem stimmel, megrendeltem US méret 7,5 (Egyesült Királyság 7) vagy (41!), amerikai méretben 7 (Egyesült Királyság 6.5) vagy 40-es méretben. ami feszül, ezért a cipzár csak félig megy fel! Még van egy pár, amit át kell néznem. Remélem, hogy a méret helyes! 41-es méret!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$42.99
    • US$44.99
    • US$35.99
    • US$54.33
    • US$42.99
    • US$62.23
    • US$52.99
    • US$26.55
    • US$32.99