Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (447)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(447)
    • 5 Csillag(409)
    • 4 Csillag(37)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/08/2021

    Gyors szállítás és Szép termék! Szép munka volt! Újra rendelek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Imádom ezeket a cipőket. Csodálatos! Gyors szállítás, ha előre fizetett. Kösz, Bummjó! A következő tranzakciónkig ☺️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Király!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2019

    O sapato é exatamente como anunciado. Muito confortável e agradável ao toque. O vendedor enviou muito rapidamente e chegou aqui no meu endereço muito rápido também. Com certeza eu irei comprar mais.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2019

    sangat bagus kualitas dan modelnya. sayang sedikit sampainya agak lama. tapi respon penjual sangat bagus. pokok e semuanya memuaskan deh, 🙏😀😀😀

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2019

    excelente produto. adorei. recomendo muito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2019

    I bought this shoes last week, arrived in a short time, they are comfortable,very light and fit more or less.I said more or less, because they came a little bit bigger,but is no problem with that.I recommend this shoes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    PRODUCT COLOR RECEIVED IS NOT MATCHING WITH ORDERED COLOR. I WANT TO RETURN. PROVIDE ME THE RETURN PROCEDURE

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2018

    beautiful model products

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2019

    ok

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$64.84
    • US$46.19
    • US$47.34
    • US$78.53
    • US$68.13
    • US$46.19
    • US$55.99
    • US$24.96
    • US$62.36
    • US$54.27
    • US$73.91
    • US$71.60
    • US$65.82
    • US$51.96
    • US$73.91
    • US$43.88
    • US$51.96
    • US$44.99